produse

Fier de călcat cu abur BRAUN TexStyle 5 SI5037VI, 2700 W, 3D FreeGlide Super-Ceramic, jet vertical, sistem anti-picurare, rezervor apă: 300ml, auto-curățare, oprire automată, mâner cauciucat, culoare: alb/violet

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SI5037VI
EAN: 8021098270757

Descriere

●Tehnologia FreeGlide 3D Talpa sa unică curbată în sus garantează alunecare la 360°.Glisați înapoi peste orice obstacol, cum ar fi nasturi și buzunare.
●Mâner deschis ergonomic, bucurați-vă de libertate maximă de mișcare datorită mânerului deschis proiectat ergonomic, ușor de apucat și ușor de manevrat, acest mâner atrăgător are și o suprafață de prindere texturată pentru o aderență mai bună și mult confort.
●Talpă SuperCeramic, în plus, este cu 60%* mai durabil pentru o durată de viață îmbunătățită. *Comparativ cu talpa Braun Ceramic anterioară.




Caracteristici esențiale:

-Talpă exterioară Superceramic 3D Freeglide.
Talpă ceramică de înaltă calitate pentru călcare blândă și ușoară, stratul anodizat patentat asigură rezistență ridicată la zgârieturi și alunecare optimă.
-Vârf de precizie.
Vârful de precizie în formă triunghiulară din partea din față a fierului de călcat permite îndepărtarea ușoară a celor mai dure riduri din zonele greu accesibile, cum ar fi gulerele și cusăturile.
-Sistem auto-curățare.
Asigură o performanță de lungă durată a aburului, sistem ușor de utilizat și convenabil pentru curățarea tălpii de particulele de calcar.
-Sistem anti-picurare.
Gata cu petele enervante de apă și scurgerile în timpul călcării, chiar și la temperatură scăzută.
-Funcție de oprire automată.
Funcția de oprire automată oprește automat fierul de călcat cu abur după 8 minute în poziție verticală sau după 1 minut în poziție orizontală pentru siguranță și economisire a energiei.
-Reumplere ușoară.
Bucurați-vă de umplere mai rapidă și mai convenabilă datorită deschiderii mai mari a rezervorului de apă, de asemenea, capacul a fost proiectat mai ergonomic pentru a facilita deschiderea și închiderea.
-Mâner deschis confortabil, ergonomic.
Confort ridicat și manevrabilitate excelentă în timpul călcării datorită texturii punctate pentru o aderență mai bună.
-Performanță excelentă.
Combinație ideală de putere de ieșire de 2700 W și emisie de abur pentru un rezultat final excelent. Aburul este furnizat cu forța totală în două zone active, inclusiv pre-abur, această ieșire puternică de abur vă permite să călcați eficient cu mai puține mișcări. Veți obține rapid și confortabil un rezultat impecabil.
-Boost vertical de abur.
Furnizarea de abur poate fi mărită prin apăsarea butonului „Extra Steam” (abur suplimentar). Acest impuls de abur netezește cu ușurință chiar și cele mai strânse cute.



Specificații:
 

Putere: 2700 W
Tip talpă: FreeGlide 3D
Volumul rezervorului de apă: 300 ml
Alimentare cu abur: 50 g/min
Boost de abur:
Viteza de amplificare a aburului: 200 g/min
Lungimea cablului de alimentare: 1,9 m
Funcția de pulverizare:
Oprire automată:
Sistem anti-picurare:
Sistem anti-calcar:

Sistem de autocurățare:
Previne apariția calcarului, crescând astfel durata de viață a fierului de călcat. În funcție de duritatea apei din zona dvs., poate fi necesar să utilizați această funcție mai des.
 

Canelura pentru nasturi:
O caracteristică de design care vă permite să călcați comod materialul de lângă nasturi.
 

Bilă cu șnur:
Îmbunătățește ușurința în utilizare a fierului de călcat oferind o mișcare maximă cu cablul de alimentare mobil.
 
Vas pentru măsurat:
Dimensiuni: 133mm x 290mmx 172mm (LxÎxA)
Greutate:  1.419kg
Culoare violet
   
   

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.