produse

Fier de călcat TEFAL Turbo Pro Anti-Calc FV5697E1, 3000W, Colector de calcar, 300 ml, Talpă Durilium AirGlide Autoclean

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FV5697E1
EAN: 3121040076453

Descriere

Vizibil mai puternic*.

Cu o varietate de caracteristici îmbunătățite pentru a rotunji pachetul, TurboPro Anti-Scale pune o putere de călcat excepțională în mâinii tale.

Cu tehnologia de propulsie cu abur concepută pentru a pătrunde adânc în țesătură, TurboPro Anti-Scale oferă rezultate de călcat remarcabile și performanțe de lungă durată. Un nou sistem proiectat de Tefal produce cantități extreme de abur, valorificând puterea propulsiei cu abur pentru un Turbo Boost de 240 g / minut pentru a călca chiar și cele mai încăpățânate cute.

Acest fier de călcat cu abur de înaltă eficiență a fost construit pentru o durabilitate maximă, cu un colector de calcar exclusiv pentru a asigura performanțe de lungă durată.

Un abur continuu de 50 g / minut produce rezultate rapide și eficiente, cu o putere de 2800 W pentru un timp de încălzire rapidă.

Talpa Durilium AirGlide AutocClean oferă cea mai bună alunecare de la Tefal, rămânând curată în timp și garantând o distribuție maximă a aburului.

*Comparativ cu FV55 de la Tefal.
*-20% consum de energie la putere maximă.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Goidan Cristian

06 May 2022

Mulțumit

Achizitie verificata

Raport preț - calitate foarte bun!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.