produse

Boxă portabilă Dreamwave Tremor graphite, încarcator, conexiuni bluetooth şi NFC

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: Tremor graphite

Descriere

Probabil cea mai puternică boxă wireless portabilă fabricată vreodată. Modelul nostru de top nu are rival în categoria sa, sunetul impecabil şi puterea deosebită fac din Tremor alegerea ideală pentru cei care doresc să impresioneze publicul şi să dea startul petrecerii perfecte. Este destinată audiţiei în aer liber dar poate fi folosită şi în interior.

Dispune de un port bluetooth dublu astfel că puteti conecta doua boxe. Tremor între ele pentru a obţine putere suplimentară şi o ambianţă stereo impresionantă. Ne-am concentrat eforturile pentru găsirea acelor soluţii tehnice care să ne ajute să creăm basul perfect şi o distribuţie optimă a tonalităţilor. Într-un final, le-am găsit, lansând pe piaţă Tremor.

Încarcator. Autonomia sa este de invidat şi îţi poate alimenta celelalte gadget-uri în cazul în care se descarcă.

Rezistentă la intemperii. Este rezistentă la intemperii, fiind certificată IPX iar designul este unul army-style cu finisaje impecabile.

Puterea maxima este de 50 W, 75 dbA, iar bateria de 20800 mAh rezistă până la 18 ore la 70 % din volum.

Accepta AUX IN, conexiuni bluetooth şi NFC.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.