produse

Boxă portabilă Dreamwave Rockstar army green, amplificator, conectivitate la distanţă, baterie proprie

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: Rockstar army green

Descriere

Dă frâu liber talentului tău şi convinge lumea că meriţi să fii admirat.

Boxele Dreamwave Rockstar sunt proiectate pentru a oferi sunet de calitate superioară, intensitate a sunetului comparabilă cu cea a boxelor plug-in şi autonomie mare a bateriei. În plus, Rockstar iţi oferă un amplificator puternic şi fidel, posibilitatea de a conecta multiple instrumente şi/sau microfoane şi a le gestiona cu ajutorul comenzilor clasice instalate pe boxa sau de la distanţă, cu ajutorul unei aplicaţii care se poate instala pe telefon.

Conectivitate la distanţă. Este prima boxa portabilă cu conectivitate la distanţă şi baterie proprie care vă oferă posibilitatea de a conecta o întreagă orchestră şi de a o folosi ca şi un mixer. Mai mult, puteţi interconecta boxele Rockstar şi să creaţi un sistem complex care produce un sunet stereo de super calitate.

Puterea maxima este de 80 W, 80 dbA iar bateria LiPo de 26000 Mah rezista până la 12 ore la 70 % din volum.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.