produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 6 Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1, Uz Dry, Motor HiSpin (3 trepte), Acc. Li-Ion 25.2V (uz 60min, reînc. 6h), Rezervor 0.9l, Greutate 3.3kg, Kit ProAnimal, Tornado Red

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.938,99 Lei
Diferență: 669,00 Lei
1.269,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Acumulatori 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCH86PET1
EAN: 4242005219698
Lansat în: Q2 2022
Date brute
G: 5,90kg
L: 73,50cm
l: 23,50cm
Î:23,50cm

Accesorii

Set accesorii BOSCH BHZKIT1 - 00577235
229,00 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Curățare rapidă și ușoară a filtrului. Sistemul RtationClean îți permite să cureți filtrul rapid, cu o simplă miscare de rotire. Odată cu îndepărtarea containerului poți roti cadranul, iar toată murdăria cade automat în container. Datorită sistemului RotationClean poți să cureți filtrul rapid și în mod igienic, tot praful fiind eliminat cu contact minim.

Peria rolă se curăță ușor și rapid. Din când în când este nevoie să cureți peria rolă. Dar aceasta nu-ți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi detașată cu ușurință, iar părul este foarte ușor de îndepărtat de pe rolă.

Flexibilitate maximă datorită accesoriilor incluse. În fiecare casă există locuri greu accesibile. Setul de accesorii include un furtun, o bandă de umăr, o duză pentru tapițerie, o duză pentru locurile greu accesibile și un mâner scurt, opțional. Acest set de accesorii este ideal pentru a aspira tapițeria, toate colțurile și chiar în interiorul mașinii.

Ușor de depozitat atunci când este nevoie. Datorită funcției Selfstand aspiratorul poate fi așezat în poziție verticală fiind foarte ușor de depozitat. Este întotdeauna pregătit pentru utilizare și poate fi încărcat la orice priză.

Perie electrică AllFloor HighPower pentru toate tipurile de suprafețe. Peria electrică AllFloor HighPower funcționează la aproximativ 5000 rpm ceea ce înseamnă ca vei obține rezultate de curățare în profunzime pe toate tipurile de suprafețe precum parchet, gresie sau covoare.

Pentru îndepărtarea rapidă a părului de animale. Părul de animale poate fi dificil de îndepărtat. Peria ProAnimal este special concepută pentru îndepărtarea rapidă a părului de animale de pe toate suprafețele. O perie suplimentară, tip rolă, colectează părul de animale în mod eficient.

Performanță ridicată de fiecare dată. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? Senzorul integrat monitorizează dacă aspiratorul funcționează la nivelul optim de putere, iar afișajul LED indică dacă filtrul necesită curățare pe măsură ce nivelul de performanță scade.

Review-uri / Comentarii

4.0
2 review-uri
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Vîzdoagă Vasilica

27 Aug 2020

Foarte multumită

Am făcut comanda luni, joi am primit coletul - era în stoc la furnizor. Am primit tot timpul mesaje cu privire la stadiul comenzii. Am primit coletul în bună stare, prin GLS. Aspiratorul face toți banii, am aspirat trei covoare de dimensiuni mari fără să fie nevoie să reîncarc acumulatorul. Covoarele erau aparent curate, aspirate cu două zile înainte cu un Karcher de 1000W. Curate, dar am golit de patru ori recipientul aspiratorului!
La viteza 1 merge foarte ușor, la viteza 2 începe să se rotească peria și opune puțină rezistență, la treapta trei deja "ronțăie" din covor, dar rezultatul este sclipitor.

Logofătu Dana

13 Oct 2021

Destul de multumita

Achizitie verificata

Despre furnizor nu am ce comentarii să aduc... totul la superlativ, inclusiv prețul și rapiditatea primirii coletului. Despre aspirator pot spune că nu sunt deloc mulțumită... la banii pe care i-am dat... și nu sunt deloc puțini... am avut așteptări mult mai mari. Aspiratorul da, trage... dar în nici un caz nu are autonomie de a-l folosi aproximativ 1 oră... ieri am dat în 2 dormitoare și baie... și după a trebuit să îl pun la încărcat 6 ore. Acum îmi pare rău că nu am achiziționat un aspirator mult mai ieftin... menționez că acum 2 luni am mai cumpărat un aspirator cu fir lung de vreo 10m... care nu suferă comparații ca și calitate... atât că este foarte greoi și partea de jos foarte lată (nu intră sub pat) dar îl folosesc la casa de la țară unde am spațiu foarte mare. Acum să vedem cât mă va ține acumulatorul la BOSCH...

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.