produse

Aspirator vertical Philips SpeedPro FC6727/01

Cluj: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.257,00 Lei
Diferență: 57,01 Lei
1.199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FC6727/01
EAN: 8710103886839
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 5,13kg
L: 77,20cm
l: 37,00cm
Î:17,00cm

Descriere

Cap de aspirare la 180° pentru aspirarea puternică şi precisă a murdăriei. Capul de aspirare la 180° este proiectat pentru aspirarea puternică şi precisă a prafului şi a murdăriei de pe toate tipurile de pardoseli, chiar şi în locurile greu accesibile.

LED-urile din capul de aspirare scot la iveală praful şi murdăria ascunse. Praful, scamele, firele de păr şi firimiturile sunt uşor de identificat şi aspirat datorită luminilor LED din capul de aspirare SpeedPro. LED-urile din capul de aspirare scot la iveală praful şi murdăria ascunse în timp ce dispozitivul se deplasează.

Până la 40 min. de putere de curăţare cu baterii Li-ion de 21,6 V. Bateriile litiu-ion de 21,6 V de înaltă performanţă oferă până la 40 de minute de funcţionare în modul normal şi 20 de minute în modul Turbo înainte de a trebui reîncărcate.

Unitate portabilă, accesoriu pentru spaţii înguste şi perie integrate. Accesoriile sunt simplu de utilizat cu un singur clic. Cu unitatea portabilă detaşabilă, SpeedPro se comportă ca două dispozitive într-unul singur. Accesoriul cu perie este integrat în tub, pentru a fi întotdeauna la îndemână pentru curăţarea tavanelor şi a rafturilor.

Ajunge rapid peste tot, chiar şi sub mobila joasă. SpeedPro este flexibil şi uşor de manevrat. Compartimentul de praf este în partea superioară, ceea ce permite un unghi mai mic. În plus, poate sta complet lipit de podea pentru a ajunge sub mobila joasă.

Design unic al compartimentului de praf, care se goleşte fără nori de praf. Compartimentul pentru praf al aspiratorului poate fi scos şi golit uşor şi igienic, fără a provoca niciun nor de praf.

Mini perie turbo pentru curăţarea rapidă a suprafeţelor moi. Mini peria turbo este ideală pentru îndepărtarea părului de animale de pe tapiţerie, scaune şi covoare. Este compactă, puternică şi eficientă.

Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteză ridicată a aerului. Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteză ridicată a aerului, pentru a permite o aspirare puternică şi precisă la nivelul capului de aspirare.

PowerCyclone 7 menţine o performanţă puternică mai mult timp. Tehnologia PowerCyclone 7 separă imediat praful din aer, pentru a menţine o performanţă puternică mai mult timp.

Filtrul lavabil asigură o viteză ridicată a aerului mai mult timp. Sistemul de filtrare readuce aer curat în motor, asigurând viteză ridicată a aerului şi performanţă durabilă.

Două setări de viteză pentru a se potrivi diferitelor pardoseli şi tipuri de murdărie. Două setări de viteză pentru a se potrivi diferitelor pardoseli şi tipuri de murdărie.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.