produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 8 Unlimited BCS812KA2, Mineral Silver

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Acumulatori 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCS812KA2
EAN: 4242005180875
Lansat în: Q4 2020
Date brute
G: 6,80kg
L: 79,50cm
l: 29,00cm
Î:20,00cm

Documente oficiale

Descriere


Aerul evacuat este mai curat decât aerul ambiental. În general, există particule fine de praf în aer. Datorită sistemului de filtre cu cartuș, aerul evacuat este filtrat de trei ori ceea ce duce la o filtrare de 99,9%. Rezultatul: aerul evacuat este mai curat decât aerul pe care-l respiri.

Fără fir, dar cu durată de funcționare prelungită* Datorită bateriilor interschimbabile și a încărcătorului rapid, sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită.

Curățenie pe toate suprafețele - pardoseală, tapițerie, tavan și interiorul mașinii. Aspirarea pe toate suprafețele este acum posibilă. Noul aspirator Unlimited dispune de accesorii utile care îți permit să cureți toate tipurile de pardoseli, dar și alte suprafețe, cum ar fi mese, tapițerie și chiar și interiorul mașinii tale.

BCS812KA2-00.jpg

Baterii interschimbabile pentru autonomie prelungită*. Aspiră cât timp ai nevoie. Aspiratorul Unlimited nu te va dezamăgi niciodată. Ai autonomie prelungită* datorită acumulatorilor care pot fi schimbați și a încărcătorului rapid. O baterie se poate reîncărca în timp ce cealaltă este utilizată astfel încât dispozitivul este întotdeauna gata de utilizare. *Autonomia este prelungită cu funcționare în modul normal de putere, cu încărcătorul rapid inclus de la Bosch și cu două baterii Bosch Power for ALL de 3,0 Ah întrucât o baterie poate fi la încărcat, iar cealaltă utilizată.

Încărcare rapidă. Aspiră întreaga locuință și uită de durata îndelungată de încărcare a acumulatorilor. Datorită încărcătorului rapid acumulatorul este încărcat de 5 ori mai repede comparativ cu încărcarea prin stația de andocare.

Sistemul de acumulatori de 18 V compatibil cu toate produsele Bosch din gama Home & Garden. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de baterii ceea ce poate fi incomod. Dar Sistemul Power for ALL rezolvă problema: nu e nevoie decât de un singur tip de acumulator, care face parte și din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V de la Bosch (gama verde). Astfel, poți utiliza acești acumulatori pentru o gamă largă de scule electrice și pentru grădinărit cu acumulatori Bosch.

BCS812KA2-01.jpg

Caracteristici produs:


* Durata de funcționare este prelungită cu încărcătorul rapid Bosch inclus. Cele două baterii 3,0 Ah Bosch Power funcționează în modul normal de alimentare deoarece o baterie poate fi încărcată în timp ce cealaltă baterie este utilizată.

** testat conform EN 60312-1

*** testat conform EN 60704-1 și EN 60704-2-1 pe covor

**** comparativ cu variantele anterioare Unlimited BBS1/BCS1

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Gal Adrian

22 May 2020

Livrare si comunicare excelenta

Achizitie verificata

Am fost foarte plăcut surprins de modul de comunicare cu echipa magNET.ro. Mi s-a răspuns foarte repede la întrebări și cu toate informațiile de care aveam nevoie. Livrarea de asemenea a fost foarte rapidă. Am comandat produsul seara, iar a doua zi a plecat spre mine, acesta ajungând în 24h la adresă.
Per total, sunt foarte mulțumit, atât de echipa magNET.ro cât și de livrare.
Despre aspirator ce pot spune este că m-am interesat dinainte ce vreau și din mai multe produse l-am ales pe acesta și nu-mi pare rău. Nu este foarte zgomotos, are două baterii cu încărcător rapid, este foarte ușor și aspiră foarte bine.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.