produse

Aspirator fără sac Philips PowerPro Ultimate 9000 FC9932/09

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FC9932/09
EAN: 8710103809388
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 11,28kg
L: 60,00cm
l: 40,00cm
Î:35,00cm

Descriere

Tehnologia PowerCyclone 8 separă praful de aer. Tehnologia exclusivă PowerCyclone 8 accelerează aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi performanţa pentru rezultate remarcabile de curăţare.

Capul de aspirare cu LED TriActive evidenţiază şi curăţă praful ascuns. LED-ul TriActive exclusiv scoate la iveală praful ascuns datorită tehnologiei lămpii de podea. Clapele unice din cauciuc menţin capul de aspirare lipsit de păr încurcat.

Pornirea/oprirea automată reduce zgomotul şi economiseşte energie. Tehnologia inteligentă opreşte automat aspiratorul dacă faci o pauză pentru a muta mobila sau a răspunde la telefon, reducând zgomotul şi consumul de energie.

Filtrul anti-alergeni captează 99,9 % din praful fin. Sistemul nostru de filtrare a aerului captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel mai ridicat de igienă.

Complet manevrabil şi uşor de golit cu o mână. Conceput cu o formă ergonomică a gurii de golire, recipientul pentru praf poate fi golit uşor fără împrăştierea murdăriei.

Cap de aspirare CarpetClean pentru curăţarea în profunzime a covoarelor. Foloseşte capul de aspirare CarpetClean pentru a curăţa în profunzime cele mai dificile covoare şi a îndepărta praful de pe pardoselile moi.

* - Rezultatele aspirării prafului în comparaţie cu cel mai bine vândute 10 aspiratoare de 2400 W din Europa, testat extern, conf. cu EN 60312-1/2013, feb/apr 2014.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.