produse

Aspirator cu sac Philips FC8779/09 [Gama Performer Silent]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: FC8779/09
Date brute
G: 10,30kg

Accesorii

Filtru Philips s-filter EPA12 de evacuare FC8031/00
49,99 Lei
Set de 3 saci pentru aspirator Philips s-bag Ultra Long Performance FC8027/01, Material sintetic pentru filtrare excelentă, Mărime standard, Capacitate XXL de 5l, Durată de viață cu 80% mai mare
49,99 Lei
Set de 4 saci pentru aspirator Philips s-bag Anti-Odour FC8023/04, Material sintetic pentru filtrare excelentă, Mărime standard, Ideal pentru cei cu animale de companie, Absoarbe și neutralizează mirosuri
60,99 Lei
Set de 4 saci pentru aspirator Philips s-bag Anti-Allergy FC8022/04, Material sintetic pentru filtrare antialergică excelentă, Mărime standard, Ideal pentru persoanele care suferă de astm și alergii
44,99 Lei
Set de 4 saci pentru aspirator Philips s-bag Classic Long Performance FC8021/03, Material sintetic pentru filtrare excelentă, Mărime standard, Capacitate cu 15% mai mare, Durată de viață cu 50% mai mare
43,00 Lei
Kit de schimb Philips FC8060/01, 4 saci de praf s-bag Ultra Long Performance, 1 filtru pentru motor cu strat triplu, 1 filtru de evacuare antialergic H13, Pentru gamele Performer Silent/Pro/Expert/Ultimate
144,99 Lei
Filtru Philips s-filter HEPA13 de evacuare FC8038/01
89,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare. Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare:
1) Deschide uşor covorul cu talpa sa cu design special pentru a îndepărta praful în profunzime.
2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari prin orificiul mare din faţă.
3) Aspiră bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu cele două perii laterale.

Capul de aspirare pentru parchet protejează împotriva zgârieturilor. Perii moi ai capului de aspirare pentru parchet curăţă delicat şi protejează pardoselile dure împotriva zgârieturilor.

Aspiră oricând în linişte, fără a deranja pe nimeni. Acest aspirator este conceput pentru zgomot redus, astfel încât poţi aspira oricând, fără a deranja pe nimeni din casa ta. Produsul este prevăzut cu canale de aer optimizate, amortizoare şi un motor silenţios, astfel încât să te bucuri de o aspirare silenţioasă. Certificat de Quiet Mark.

Raza de acţiune mare, de 12 metri, îţi permite să ajungi mai departe fără a scoate aspiratorul din priză. Cu o rază de acţiune de 12 metri de la priză la capul de aspirare, poţi să aspiri mai mult timp fără a schimba priza.

Capacitatea mare, de 4 litri, asigură mai puţine înlocuiri ale sacului. Compartimentul pentru praf de mare capacitate poate colecta până la 4 litri înainte ca sacul să fie înlocuit.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. O perie pentru praf este integrată direct în mânerul aparatului, fiind mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Filtrul anti-alergeni certificat ECARF reţine 99,9 % din praf. Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel ridicat de igienă. Certificat ca fiind anti-alergeni de către ECARF.

Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult. Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult şi asigură o putere maximă de aspirare până când se vor umple. Sacul este adecvat pentru toate modelele, având un mecanism de etanşare pentru golire uşoară.

Fabricat în Europa, pentru calitate în care poţi avea încredere. Acest produs este proiectat, testat şi fabricat în Europa, astfel încât să te bucuri de calitate la cel mai ridicat nivel.

* - aspirare de praf pe pardoseli dure (IEC62885-2) şi filtrare a particulelor de până la 0,3 μm.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.