produse

Aspirator cu sac Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W, 59 dBA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BGB8A32W
Date brute
G: 10,00kg

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

Putere mai mare de aspirare pentru performanță de lungă durată. Unele aspiratoare pierd din puterea de aspirare atunci când sacul se umple de praf. Sacul de praf PowerProtect (cu autoetanşare) asigură o performanţă ridicată chiar și atunci când se umple. Mai puţine schimbări ale sacului de praf. Costuri ulterioare reduse.

Tehnologia motorului Bosch - Putere fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 65 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.* *

Caracteristici produs:

*Măsurătorile și valorile calculate sunt bazate pe regulamentul (EU) Nr. 666/2013. Măsurătorile și valorile calculate care nu sunt descrise în detaliu în acest regulament, sunt efectuate în conformitate cu EN 60312-1:2017.

**Termenii garanției se găsesc pe www.bosch-home.ro.

*** Putere de aspirare cu sac parțial plin (400 g) comparativ cu sacii de praf Type G fără tehnologie PowerProtect, testați pe gama BSGL5… / VSZ5…

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.