produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 6 Unlimited BCS611P4A, Moonlight Blue

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.538,99 Lei
Diferență: 409,00 Lei
1.129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCS611P4A
EAN: 4242005183173
Lansat în: Q3 2019
Date brute
G: 5,50kg
L: 68,00cm
l: 32,00cm
Î:26,00cm

Descriere


Cel mai compact aspirator vertical. Multifuncțional cu acumulatori pe care îl oferim, într-o nuanță clasică de alb. Acumulatorul interschimbabil de 18V face parte din Sistemul Power for ALL și este compatibil cu o gamă largă de scule electrice și unelte pentru grădinărit Bosch.

Manevrare fără efort și utilizare confortabilă datorită designului compact. Aspirare cât se poate de ușoară. Designul compact și greutatea redusă fac curățarea mult mai confortabilă. Aspiratorul vertical Unlimited Serie | 6 cântărește numai 1.4 kg, iar împreună cu tubul și cu duza numai 2.3 kg. Acum este mult mai ușor să aspiri toate suprafețele, de la podea până la tavan.

BCS611P4A-00.jpg

Curățare pe toate suprafețele - pardoseli, tavan și mașină. Designul compact, bateriile interschimbabile și accesoriile multiple fac mult mai ușoară aspirarea pe toate suprafețele, de la pardoseli până la tavan, chiar și interiorul mașinii.

Acumulatori compatibili cu o gamă largă de scule electrice și de grădinarit Bosch de 18 V. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de acumulatori ceea ce poate fi incomod. Acumulatorii interschimbabili Power for ALL fac parte din sistemul de acumulatori de 18 V pentru casă și grădină (gama de produse verzi Bosch). Aceștia sunt compatibili cu numeroase aparate electrice și cu diferite unelte de grădinărit de la Bosch.

BCS611AM-01.jpg

Autonomie extinsă cu ușurință datorită setului de acumulatori interschimbabili. Vrei să cureți toată casa fără ca aspiratorul să rămână fără energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, o baterie suplimentară îți permite să prelungești perioada de aspirare.

Motor fără perii și perie electrică pentru performanță constantă. Meriți performanțe constante pentru curățenia casei tale. De aceea, am dotat aspiratorul nostru Unlimited cu cea mai recentă tehnologie (motor fără perii) făcând motorul puternic, fiabil și fără emisii. În combinație cu peria electrică AllFloor Power de la Bosch, acesta îți asigură o curățare temeinică pe toate suprafețele.

Calitate fabricată în Germania. Prețuiești calitatea superioară? Aspiratorul Unlimited Serie | 6 este dezvoltat și produs în fabrica noastră, cu peste 80 de ani de experiență în producția de aspiratoare. Aspiratoarele noastre au câștigat multe premii la testele consumatorilor și au trecut sute de ore de testare în faza de dezvoltare.

BCS611AM-03.jpg

Caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.