produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 6 Unlimited BBS611LAG, Durată de funcționare prelungită, Autonomie de 30min, Sistem Power for All, Curățare eficientă, Acumulatori 18V, Perie motorizată, Laguna Blue

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.419,99 Lei
Diferență: 370,00 Lei
1.049,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BBS611LAG
EAN: 4242005238798
Lansat în: Q1 2021
Date brute
G: 4,30kg
L: 68,00cm
l: 32,00cm
Î:26,00cm

Documente oficiale

Accesorii

Acumulator Li-Ion de înaltă performanță BOSCH Power for ALL BHZUB1830 - 17006127, Tensiune 18V, Capacitate 3Ah, Greutate 400g, Pentru gamele BOSCH Unlimited 6, 7 și 8
299,99 Lei
Încărcător rapid pentru acumulatori BOSCH Power for ALL 18V BHZUC18N - 12023467
199,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere


Manevrare fără efort și utilizare confortabilă datorită designului compact. Aspirare cât se poate de ușoară, designul compact și greutatea redusă fac curățarea mult mai confortabilă, aspiratorul vertical Unlimited Serie | 6 cântărește numai 1.4 kg, iar împreună cu tubul și cu duza numai 2.3 kg. Acum este mult mai ușor să aspiri toate suprafețele, de la podea până la tavan.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseli, tavan și mașină. Designul compact, bateriile interschimbabile și accesoriile multiple fac mult mai ușoară aspirarea pe toate suprafețele, de la pardoseli până la tavan, chiar și interiorul mașinii.

Acumulatori compatibili cu o gamă largă de scule electrice și de grădinarit Bosch de 18 V. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de acumulatori ceea ce poate fi incomod, acumulatorii interschimbabili Power for ALL fac parte din sistemul de acumulatori de 18 V pentru casă și grădină (gama de produse verzi Bosch). Aceștia sunt compatibili cu numeroase aparate electrice și cu diferite unelte de grădinărit de la Bosch.

BBS611LAG-00.jpg

Autonomie extinsă cu ușurință datorită setului de acumulatori interschimbabili.
Vrei să cureți toată casa fără ca aspiratorul să rămână fără energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, o baterie suplimentară îți permite să prelungești perioada de aspirare.

Motor fără perii și perie electrică pentru performanță constantă. Meriți performanțe constante pentru curățenia casei tale, de aceea, am dotat aspiratorul nostru Unlimited cu cea mai recentă tehnologie (motor fără perii) făcând motorul puternic, fiabil și fără emisii. În combinație cu peria electrică AllFloor Power de la Bosch, acesta îți asigură o curățare temeinică pe toate suprafețele.

Calitate fabricată în Germania. Prețuiești calitatea superioară? Aspiratorul Unlimited Serie | 6 este dezvoltat și produs în fabrica noastră, cu peste 80 de ani de experiență în producția de aspiratoare. Aspiratoarele noastre au câștigat multe premii la testele consumatorilor și au trecut sute de ore de testare în faza de dezvoltare.

BBS611LAG-01.jpg

Specificații:
*Curățare eficientă: peria electrică AllFloor și motorul compact DigitalSpin permit curățarea tuturor suprafețelor.
*Durată de funcționare prelungită: un acumulator suplimentar (accesoriu opțional) permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar.
*Durata de funcționare a acumulatorului de 2.5 Ah:
*Până la 30 de minute în modul normal cu accesoriile standard.
*Până la 25 de minute în modul normal cu perie electrică pentru podea.
*Până la 8 minute în modul turbo cu peria electrică pentru podea.
*Sistemul Power for ALL: acumulatorul face parte din sistemul Home & Garden de 18 V fiind compatibil cu o gamă largă de scule electrice și de grădinărit de la Bosch.
*Filtru igienic PureAir pentru un aer evacuat mai curat decât aerul din încăpere.
*Curățare ușoară: golire igienică a recipientului de praf fără a fi necesară spălarea filtrului.
*Super compact: confort în utilizare și curățare ușoară datorită designului și a greutății reduse.
*Aspirare pe toate suprafețele: accesoriile multiple curăță murdăria de pe orice tip de suprafață, de la podea până la tavan, chiar și în mașină.
*Depozitare facilă: stație de andocare pentru depozitarea ușoară a aspiratorului și a accesoriilor.
*Volumul rezervorului de praf: XL.
*Fabricat în Germania: standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru rezultate de curățare temeinică.
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.