produse

Aspirator cu acumulatori Bosch LithiumPower BBH52550, 25.2V, argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: BBH52550

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Peria rolă se curăță ușor și rapid. Din când în când este nevoie să cureți peria rolă. Dar aceasta nu-ți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi detașată cu ușurință, iar părul este foarte ușor de îndepărtat de pe rolă.

Ușor de depozitat atunci când este nevoie. Datorită funcției Selfstand aspiratorul poate fi așezat în poziție verticală fiind foarte ușor de depozitat. Este întotdeauna pregătit pentru utilizare și poate fi încărcat la orice priză.

Performanță ridicată de fiecare data. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? Funcția SmartSensor Control monitorizează în permanență aspiratorul pentru a te asigura că funcționează la nivel optim. Afișajul LED indică dacă filtrul necesită curățare pe măsură ce nivelul de performanță scade.

Performanță superioară și durată mare de funcționare. Nu te mulțumi cu puțin! Tehnologia Litiu-Ion de la Bosch combină performanța superioară și autonomia cu o durată îndelungată de funcționare. Tehnologia litiu-ion de la Bosch și-a dovedit performanța la aparatele electrice Bosch și la bicicletele electrice.

Perie electrică pentru curățare intensivă a tuturor tipurilor de pardoseli. Peria electrică AllFloor Power functionează la turații mari (până la 4.000 rpm) ceea ce asigură o curățare temeinică pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv parchet, covoare și plăci ceramice.

Caracteristici produs: 

* Eficiență de colectare a prafului de pe covoare și pardoseli dure cu rosturi, în comparație cu un aspirator Bosch cu cablu (BSG6B100, 600 W). Testat în conformitate cu EN 60312.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.