produse

Aspirator cu acumulator BOSCH Unlimited 7 ProAnimal BCS711PET, Uz Dry, 3 trepte și Turbo, Acc. Li-Ion 18V și 3A (uz ECO 40min, reînc. 5h), Praf 0.30l, 82dBA, Perie ProAnimal cu LED-uri, 2.90kg, Tornado Red

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Marți 31 Mai - Miercuri 1 Iun.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.910,99 Lei
Diferență: 311,00 Lei
1.599,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCS711PET
EAN: 4242005307005
Lansat în: Q1 2022
Date brute
G: 5,90kg
L: 68,00cm
l: 32,00cm
Î:26,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Ce este în cutie?

Accesorii

69,99 Lei
299,99 Lei
359,99 Lei
349,99 Lei
249,99 Lei
109,99 Lei
279,99 Lei
99,99 Lei
59,99 Lei
59,99 Lei
134,99 Lei
Vezi mai multe
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

DescrierePerformanță maximă – posibilități multiple: Cel mai flexibil aspirator Bosch cu peste 99.9% aspirare a prafului¹

● Fără fir și versatil, dar la fel de purernic precum precum un aspirator cu cablu²
● Manevrare ușoară datorită tijei flexibile și a funcției Quick Stand
● Autonomie extinsă: Acumulatorul intereschimbabil de e 3.0 Ah, parte din Alianța Power for All, asigură cu până 33%⁷ mai multă autonomie
● Perie AllFloor DynamicPower cu LED-uri pentru o curățare a prafului de peste 99.9 %⁴
● Motor TurboSpin: mai rapid, mai ușor și mai eficient pentru performantă ridicată de curățareCaracteristici esențiale:


Fără fir și versatil, dar la fel de purernic precum precum un aspirator cu cablu, acum este posibil: aspiratorul vertical Unlimited 7 oferă aceeași performanță de aspirare precum cea obținută de un aspirator cu cablu. Datorită acumulatorului puternic Bosch, a motorului ce funcționează cu până la 66,000 rpm și a periei motorizate cu LED-uri, acest aspirator multifuncțional este la fel de puternic precum cel cu cablu² și asigură rezultate excelente de îndepărtare a murdăriei și o curățare versatilă.

 

Manevrare ușoară datorită tijei flexibile și a funcției Quick Stand. Bucură-te de mai multă versatiliate! Datorită tijei flexibile și subțiri poți să cureți cu ușurință în locurile greu accesibile sau sub mobila joasă, prin opțiunea Easy Parking Clip poți să poziționezi aspiratorul într-o poziție de repaus în pauzele din timpul curățeniei. Quick Stand este opțiunea prin care tija și peria de aspirare pot fi mențiune în poziție verticală fără niciun alt suport, în timp ce folosești aspiratorul de mână împreună cu diferitele accesorii. Funcția Nozzle Foot Release ( detașare a periei prin apăsarea unui buton cu piciorul) îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să fie nevoie să te apleci. Toate aceste caracterstici fac din Unlimited 7 ajutorul perfect pentru curățarea tuturor suprafețelor, inclusiv a locurilor greu accesibile.

Cu până la 33 % mai multă autonomie ca să cureți până la 100 m². Cu acumulatorul puternic și rezistent Power for All de 3 Ah char și sarcinile dificile de curățare pot fi îndeplinite fără efort. Acumulatorul interschimbabil litiu-ion este reîncărcabil și este conceput pentru a oferi protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, autodescărcării și efectului de memorie. În plus, oferă până la 33% mai multă autonomie7 și asigură performanță ridicată de curățare și durată prelungită de funcționare. Poți să cureți până la 100 m² cu o singură încărcare a bateriei⁸ - fără întrerupere și fără să-ți faci griji cu privire la durata de încărcare.
 


Perie motorizată cu LED-uri. Bucură-te de rezultate excelente de curățare a tuturor tipurilor de suprafețe și a celor mai greu accesibile locuri. Perie motorizată asigură curățarea prafului de peste 99.9%⁴. Datorită periei cu LED-uri este vizibilă murdăria greu de observat din locurile greu accesibile precum zonele din spatele mobilierului sau colțuri. În plus, cureți cu până la 30% mai mult praf de pe covoare⁵. Cureți întreaga locuință într-un timp scurt.

 Motor ușor și puternic fabricat în Germania. Nu există compromisuri în privința performanței oferite de motorul TurboSpin fără perii, dezvoltat de Bosch și fabricat în Germania. Motorul digital cu sincronizare în 3 faze este extrem de eficient, cu 21% mai rapid, cu 31% mai ușor⁶  și funcționează cu până la 66,000 rpm pentru o manevrare ușoară și performanță ridicată de curățare.


90° curbat. 100 % distractiv – cureți ușor sub mobila joasă. Nu mai este necesar să te apleci ca să aspiri sub canapea sau mobila joasă. Tija flexibilă îți permite să cureți rapid sub canapea, pat sau mobila joasă. Puterea de curățare este tot timpul mare, chiar și când tija este flexată. Bucură-te de 100% flexibilitate datorită tijei ce se îndoaie la 90°. Acum cureți cu ușurință murdărie dificil de îndepărtat din locurile greu accesibile.

 

Mai multă flexibilitate datorită funcției Quick Stand. Economisești timp și energie datorită funcției Quick Stand. Treci fără efort de la curățarea podelei la curățarea diferitelor suprafețe folosind aspiratorul de mână. Quick Stand este opțiunea prin care tija și peria de aspirare pot fi menținute în poziție verticală, fără niciun suport, în timp ce folosești aspiratorul de mână pentru a curăța diverse suprafețe. Nu este necesar să pui aspiratorul pe podea sau să îl depozitezi în stația de andocare. După ce ai terminat, pur și simplu atașează aspiratorul de mână pe tija metalică și continuă să aspiri podeaua.

 

Nozzle Foot Release îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să te apleci. Acum poți să treci cu ușurință de la curățarea podelei cu peria motorizată la curățarea tavanului cu ajutorul tijei metalice. Funcția Nozzle Foot Release - detașarea periei prin apăsarea unui buton cu piciorul - îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să fie nevoie să te apleci. Astfel, prin apăsarea unui buton, detașezi peria și folosești tija pentru a curăța alte suprafețe din locuință precum colțurile, tavanul sau în spatele mobilierului. Te bucuri de mai mult confort în utilizare și de o curățare mai rapidă și mai ușoară.

 

Pentru pauzele din timpul curățeniei. Nu mai este necesar să pui aspiratorul în stația de andocare sau să îl lași jos pe podea în pauzele din timpul curățeniei. Datorită opțiunii Easy Parking Clip poți să pui aspiratorul oriunde fără efort - pe marginea mobilierului, cum ar fi o masă sau un raft, sau pe spătarul unui scaun. În plus, suprafața specială a clemei previne zgârieturile și alunecarea.
 Performanță:

 • Perie AllFloor DynamicPower: cu LED-uri: perie motorizată pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli;
 • Motor TurboSpin: 10 ani garanție pentru motorul fabricat în Germania;
 • Durată de funcționare prelungită: un acumulator suplimentar (accesoriu opțional) permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar;
 • 1 acumulator intereschimbabil: Power For All Alliance;
 • Power For All Alliance: acumulatorul este compatibil cu mai multe produse Bosch (linia verde), precum și cu produse de la alte branduri;

Durată de funcționare cu acumulator de 3.0 Ah: 

 • Până la 40 min. în mod Eco cu accesorii non electrice;

 • Până la 30 min. în mod Eco cu peria motorizată;

 • Până la 15 min. în mod Auto cu peria motorizată;

 • Până la 10 min. în mod Turbo cu peria motorizată;

3 moduri de funcționare intuitive pentru toate sarcinile de curățare:

 • Mod Eco: durată mare de funcționare pentru suprafețe mari;

 • Mod Auto: autonimie prelungită și performanță prin ajustarea automată a puterii;

 • Mod Turbo: putere maximă pentru rezultate uimitoare;

 • Mod Auto: peria își ajustează în mod automat performanța în funcție de tipul de podea detectat: covor sau podea dură.
  *Durata maximă de utilizare și performanța depind de gradul de murdărie.

Fabricat în Germania: standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru rezultate de curățare temeinică.

Igienă / curățenie:

 • Filtru din pânză metalică: aer evacuat mai curat datorită filtrului din pânză metalică de calitate superioară cu membrană Pure Air (99.9% filtrare⁰).
 • RotationClean: datorită sistemului Rotation Clean filtrul poate fi curățat rapid și igienic, nefiind necesară spălarea acestuia.
 • Întreținere ușoară: cutia de praf poate fi îndepărtată și curățată rapid.
 • Volumul rezervorului de praf: XL
 • Tijă flexibilă: se îndoaie la 90° pentru a curăța sub mobila joasă
 • Manevrare ușoară: Funcții utile precum Quick Stand, Nozzle Foot Release sau Easy Parking Clip pentru o curățare ușoară
 • Manevrare ușoară: design ergonomic și greutate redusă (1.4kg aspiratorul de mână) fără a fi necesar să ții apăsat în permanență butonul de pornire
 • Curățare pe toate suprafețele: datorită multiplelor accesorii poți curăța murdăria de toate suprafețele, de la podea până la tavan și interiorul mașinii.
 • Depozitare facilă: stație de andocare pentru depozitarea ușoară a aspiratorului și a accesoriilor.
 • Greutate (gata de utilizare cu duză pentru pardoseală): 2,9 kg.

¹ Curățarea prafului, testat în modTurbo pe podele dure. Testat conform EN 60312-1:2017.

² În mod Turbo produsul atinge aceeași performanță de curățare a prafului precum cea obținută de un aspirator cu cablu conform Comm. Reg. (EU) No 666/2013 (măsurători conform EN 60312-1:2017).

³ Termeni și condiții pe www.bosch-home.ro

⁴ Capacitate de aspirare a prafului în mod Turbo pe podele dure. Testat conform EN 60312-1:2017.

⁵ Comparativ cu modelul anterior Unlimited Serie 6 BCS611AM/01. Testat conform EN 60312-1:2017.

⁶ Comparativ cu motorul aspiratorului Unlimited Serie 8 BBS1114.

⁷ Cu acumulatorul Power for ALL 18V de 2.5Ah în mod Eco, cu accesorii non electrice, comparativ cu Unlimited Serie 6 BCS611AM/01. Testat conform EN IEC 62885-4:2020.

⁸ Măsurat intern în mod Eco conform EN 60312-1:2017 secțiunea 5.1 – 5.3.

⁰ Testat conform EN 60312-1:2017.
 

Specificații:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.