Aspirator 2-în-1 fără sac cu acumulatori Bosch Unlimited ProPower BSS81POW, Gama 8, PureAir aer evacuat mai pur cu 99.9%, Performanță intensă la toate tipurile de pardoseli, Motor DigitalSpin, Set de baterii interschimbabile, Încărcare rapidă 60min, Negru

CADOU
ATTITUDE Superleaves 2 in 1 Sampon si gel de dus - SPORT barbati, 473 ml
COD: BSS81POW
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Noul aspirator Unlimited Serie | 8 ProPower - autonomie prelungită, fără fir și la fel de puternic precum un aspirator clasic*. Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Sistem Power for ALL - acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V (gama Bosch verde) Performanță de curățare intensă pe toate tipurile de pardoseli datorită periei electrice All Floor High Power și a motorului DigitalSpin. Încărcător rapid - încărcare rapidă pentru bateriile de 18 V și durată de funcționare prelungită. O baterie de 3.0 Ah este încărcată în mai puțin de 60 de minute.

Citeste descrierea completa
3.049,99 Lei -23%
mai ieftin cu 700,00 Lei
2.349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Aerul evacuat este mai curat decât aerul ambiental. În aer există particule fine de praf. Datorită sistemului de filtre cu cartuș, aerul evacuat este filtrat de trei ori fiind astfel este mai curat decât aerul pe care-l respiri. Sistemul de filtre cu cartuș asigură filtrarea a 99,9% din particulele fine de praf.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseală, tapițerie, tavan și interiorul mașinii. Aspirarea pe toate suprafețele este acum posibilă. Noul aspirator Unlimited dispune de accesorii utile care îți permit să cureți toate tipurile de pardoseli, dar și alte suprafețe precum mese, tapițerie sau interiorul mașinii tale.

Încărcare rapidă a bateriilor. Aspiră întreaga locuință și uită de durata îndelungată de încărcare a bateriilor. Datorită încărcătorului rapid acumulatorul este încărcat de 5 ori mai repede comparativ cu încărcarea prin stația de andocare.

Sistemul de acumulatori de 18 V compatibil cu toate produsele Bosch din gama Home & Garden. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de baterii ceea ce poate fi incomod. Dar Sistemul Power for ALL rezolvă problema, nu e nevoie decât de un singur tip de acumulator care face parte și din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V de la Bosch (gama verde). Astfel, poți utiliza acești acumulatori pentru o gamă largă de scule electrice și pentru grădinărit Bosch.

Autonomie extinsă cu ușurință datorită setului de acumulatori interschimbabili. Vrei să cureți toată casa fără ca aspiratorul să rămână fără energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, o baterie suplimentară îți permite să prelungești perioada de aspirare.

Caracteristici produs:

* Unlimited ProPower are aceleași performanțe de aspirare precum un aspirator cu fir, în conformitate cu normele europene (UE) nr. 666/2013 (măsuratori conform EN 60312: 2017, secțiunile 5.2 și 5.3.)

** Datorită bateriilor de 5.0 Ah comparativ cu aspiratoarelor Unlimited cu baterii de 3.0 Ah.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului