produse

Aparat de aspirat şi spălat covoare BISSELL ProHeat 2X Revolution 1858N

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: 1858N
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 11,10kg

Descriere

Peria rotativa cu 12 randuri de peri Dual Dirtlifter, temperatura constantă a apei în timpul procesului de curăţare şi rezervorul de 3,7 l sunt caracteristici ce fac din ProHeat 2X Revolution de la bissel un aparat profesional de curăţat. Îndepărtează praful, murdăria şi petele din toate tipurile de mochete. Datorită kitului de accesorii poţi curăţa scări, tapiserii, zone situate în acele locuri greu de ajuns în mod obişnuit.

Modul Espress Clean oferă o spălare rapidă şi uşoară a mochetei care se usucă într-o oră pentru ca tu şi animalul tău de companie să va întoarceţi cât mai repede în spaţial vostru.

Este uşor de manevrat chiar şi sub mobilă. Ataşează furtul şi diferitele aceesorii pentru a curăţa pete, trepte, tapiţerii şi alte.

Sistemul 2 rezervoare păstrază separat apa curată cu detergent de cea murdară. Rezervoarele sunt uşor de îndepărtat.

Temperatura constantă a apei oferă o performaţă în curăţenie pe tot parcurul procesului de spălat. Capacitatea puternică de aspirare duce la o uscare a mochetei într-o oră.

Poţi alege între diferite moduri de curăţenie. Sunt incluse o perie de 8 centimetri de curăţat pete şi o monstră de detergent Bissell de curăţat covoare.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.