Husă Philips AquaBlock GC023/00 pentru mese de călcat GC220 [Gama Easy6]

COD: GC023/00
Stoc magazin

Husă anti-picurare AquaBlock - Husa anti-picurare AquaBlock împiedică aburul condensat să se scurgă pe podea și face alunecarea ușoară și netedă cu construcția sa unică multi-strat. Această husă este ideală pentru călcat în combinație cu o stație de călcat.

Citeste descrierea completa
139,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Nu se scurge apă pe podea. Tehnologia de acoperire AquaBlock este o tehnologie unică care împiedică aburul condensat să se scurgă pe podea, ceea ce face ca această husă să fie o suprafață ideală de călcat pentru stațiile de călcat.

Construcție cu mai multe straturi pentru alunecare ușoară și netedă. Această acoperire a plăcii se bazează pe o construcție multi-strat care asigură rezistență la căldură în timpul călcării, alunecare ușoară, protecție anti-picurare și călcare confortabilă.

Potrivire universală pentru plăci de călcat standard 110-125 x 30-45 cm. Această acoperire a plăcii de înlocuire este potrivită pentru suprafețele standard ale plăcii de călcat cu lungimea de 110-125 cm și lungimea de 30-45 cm largă.

Sistem de fixare ușor. Această husă este prevăzută cu un sistem de fixare ușor, care o menține bine reglată pe placa de călcat.

Capac anti-picurare AquaBlock. AquaBlock este o tehnologie unică care împiedică aburul condensat să se scurgă pe podea, făcând această placă să acopere suprafața ideală de călcat pentru fierul cu aburi.

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului