produse

Cartușe anti-calcar Philips GC004/00 [Gama PerfectCare Pure]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: GC004/00
Date brute
G: 0,83kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

3 luni de călcat. Durata de viaţă a cartuşului tău este dependentă de duritatea apei în zona în care locuiești şi de numărul de ore de călcat pe săptămână. În medie, un cartuş asigură 3 luni de călcat.

5 ani de garanţie pentru protecţie împotriva calcarului. Cartuşul anticalcar Pure Steam va proteja eficient aparatul tău PerfectCare Pure împotriva oricărei deteriorări produse de calcar. Aparatul tău este garantat 5 ani împotriva calcarului.

99% calcar eliminat cu cartuşul anticalcar PureSteam. Filtrele cartuşului anticalcar PureSteam elimină 99% din calcarul din apa de la robinet. Acestea asigură un debit constant de abur şi previn depunerea de calcar pe haine.

Înlocuiește cartuşul când aparatul te avertizează în acest sens. PerfectCare Pure te avertizează când cartuşul anticalcar Pure Steam trebuie înlocuit. Ledul de înlocuire a cartuşului anticalcar începe să lumineze intermitent, aparatul începe să emită semnale sonore, iar apoi se opreşte, pentru a nu-ți permite să-l deteriorezi şi să pătezi hainele. Pentru a utiliza în continuare aparatul în cele mai bune condiţii, poți fie să utilizezi apă demineralizată păstrând în interior cartuşul vechi, fie să-l înlocuiești cu un cartuş anticalcar Pure Steam nou.

Creşte durata de viaţă de 5 ori. Protejează aparatul împotriva oricărei deteriorări produse de calcar şi determină o creştere de 5 ori a duratei de viaţă a aparatului.

Cel mai eficient sistem anticalcar. Cartuşul unic anticalcar Philips PureSteam este cel mai eficient sistem anticalcar integrat.

* - Este posibil ca produsul să arate mai închis la culoare şi mai ud decât în imaginea de pe ambalaj, deoarece a fost pre-tratat cu apă demineralizată pentru a-i asigura cea mai bună performanţă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.