produse

Detergent profesional BUZIL O Tens G 500 G500-0010, 10 litri, pH 10~10.5, Pe bază de citrice fără tenside, Ideal pentru curățarea intermediară a mochetelor, mobilierului tapițat și gresiei porțelanate

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Vineri 19 Apr. - Luni 22 Apr.

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
269,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: G500-0010

Descriere

Detergent pe baza de citrice, fara tenside, folosit la curatenia de intretinere si la cea intensiva a suprafetelor, pardoselilor si materialelor rezistente la apa. Este ideal atat pentru curatenia intermediara a mochetelor si a mobilierului tapitat, cat si a gresiei portelanate. De asemenea, se utilizeaza pe pereti si pe plafoane datorita efectului rapid de curatare. Nu lasa niciun reziduu, nu are miros si se usuca rapid. Poate fi folosit cu masina de curatenie.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.