Cap de aspirare Philips TriActive+ FC8075/01 cu potrivire universală

COD: FC8075/01
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Capul de aspirare unic TriActive+ efectuează 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare, pentru o performanță maximă. Capul de aspirare este potrivit pentru utilizarea pe toate tipurile de podele şi dispune de potrivire universală, datorită adaptorului furnizat.

Citeste descrierea completa
161,99 Lei -20%
mai ieftin cu 32,00 Lei
129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Orificiu mare în faţă pentru firimituri mari. Capul de aspirare TriActive+ captează particule mai mari datorită orificiului mare din faţă.

Perii laterale pentru curăţarea simultană de-a lungul pereţilor. Capul de aspirare TriActive+ este echipat cu perii moi pe părţile laterale, pentru a îmbunătăţi performanţa de curăţare de-a lungul pereţilor şi a mobilei.

Talpă proiectată pentru aspirarea completă a prafului. Capul de aspirare TriActive+ este echipat cu un design special de talpă, pentru a maximiza îndepărtarea prafului de pe covoare şi de pe podele dure.

Putere de aspirare din 3 direcţii. Capul de aspirare TriActive+ are canale de aer care permit îndepărtarea prafului din partea din faţă a capului de aspirare, precum şi din lateral. Dintr-o singură mişcare, praful este îndepărtat din 3 direcţii.

Potrivit pentru toate podelele dure şi pentru toate covoarele. Capul de aspirare este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli: pardoseli dure (parchet, gresie, vinil) şi, în special, covoare.

Un adaptor asigură potrivirea universală a capului de aspirare. Capul de aspirare este livrat împreună cu un adaptor. Astfel, este compatibil cu modelele Philips, Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Rowenta, Hoover, LG, Panasonic, Zelmer şi cu numeroase alte aspiratoare cu racord de 32 sau 35 mm.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului