produse

Faema X54 Granditalia AutoSteam

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: X54 Granditalia AS
Date brute
G: 97,00kg

Descriere

Faema X54 Granditalia AutoSteam ofera calitate excelentă în fiecare ceaşca de cafea,  garantată de tehnologia inovatoare. Două râşniţe pentru dozarea cafelei. Datorită tehnologiei inovatoare şi a motorului trifazic se poate măcina până la 19.2 kg/h de cafea şi garantează o coerenţă a macinarii. Boiler de cafea. Boiler de apă şi abur fierbinte echipat cu tehnologia Smart Boiler. Water by-pass – un dispozitiv care echilibrază gustul şi aroma în Café Crème si Coffee long.

Autosteam. Tehnologia Auto Steam este o tijă de abur echipată cu un sistem patentat care furnizează simultan abur amestecat cu aer pentru a încălzi sau spuma laptele fără intervenție manuală. Livrarea aerului și aburului se oprește atunci când temperatura programată este atinsă. Simplu de utilizat și curat, Auto Steam produce în mod constant o cremă de lapte densă și catifelată, garantând rezultate excelente.

Panou control. Afișajul grafic permite utilizatorului să comunice mai ușor cu aparatul. 8 ori 2x7 selecții de băuturi și 2 selecții de apă caldă. Butoanele sunt electromagnetice, instantanee și fiabile. Butoanele de programare și spălare sunt protejate de un capac special.

Multiple selecţii. Apăsând pe buton de atâtea ori câte băuturi ai nevoie, espressorul va livra în mod consecutive băuturile .

Funcţia Turbo. Măcinarea va începe imediat după ce s-a activat livrarea anterioară.

Cafea. 2 containere de cafea pentru 2 tipuri de cafea boabe. Fiecare are capacitatea de 1.3 kg si sunt echipate cu fotocelule care indică când containerul este gol.

Smart Boiler. Tehnologia Smart Boiler (patentată Faema) crește semnificativ niveluL de performanță ale apei calde și aburului, optimizând în același timp nivelul apei din cazan și asigurând echilibrul termic pentru un rezultat din ce în ce mai perfect în cupă chiar și în condiții de utilizare maximă.

PGS - Sistem perfect de măcinare. Tehnologia PGS reduce la minim ajustarea măcinării. În timpul livrării, espressorul monitorizează continuu toţi parametrii de extracţie şi, în mod automat efectuează ajustările necesare pentru râşnire şi dozarea cafelei pentru ca fiecare ceaşcă espresso să fie excelentă.

Date tehnice:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.