produse

Espressor manual KRUPS Opio XP320830, 960~1140W, 15bar, 1.5l, Măcinată și paduri, Espresso simplu sau dublu, Spumare manuală, Păstrare la cald, Lingură de măsurare și tasator, Black Stainless Steel

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XP320830
EAN: 0010942225393
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 5,05kg
L: 35,00cm
l: 24,50cm
Î:35,00cm

Documente oficiale

Descriere

Precizie pentru savoare desăvârșită Espressorul Opio oferă rezultate profesionale cu o aromă desăvârșită și o savoare de neegalat pentru ca tu să te bucuri de espresso autentic și cappuccino cremos chiar la tine acasă. Funcția manuală te ajută să obții savoarea și consistența perfectă, în timp ce pompa de presiuni de 15 bari oferă extragerea perfectă a aromei, fără gust amar. Tehnologia avansată a boilerului de aluminiu oferă o preîncălzire rapidă, iar duza de abur garantează un cappuccino cremos și aromat. De asemenea, espressorul vine la pachet cu filtre pentru cafea și spațiu de depozitare pentru linguriță și accesoriul pentru tasarea cafelei măcinate. De asemenea, expressorul beneficiază de un rezervor pentru apă de 1.5 L și o suprafață încălzită pentru ceașcă. Espressorul Opio oferă o experiență inedită de preparare a espresso-ului chiar la tine acasă!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.