produse

Espressor manual cu pompă KRUPS Calvi Meca XP344010, 1460W, 15bar, 1.1l, Măcinată și Capsule, Thermoblock, Duză SuperCappuccino, Espresso simplu sau dublu, Spațiu de depozitare integrat (Black Metal)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XP344010
EAN: 0010942216650
Lansat în: Q3 2014
Date brute
G: 4,74kg
L: 37,00cm
l: 20,00cm
Î:35,00cm

Documente oficiale

Descriere

Design compact și băuturi delicioase. Bucură-te de băuturile tale preferate pe bază de cafea datorită espressorului Calvi Steam & Pump. Acesta dispune de tehnologia Thermoblock ce oferă o încălzire în medie de 40 de secunde. Reglarea electronică a temperaturii permite o preparare optimă a băuturilor pe bază de cafea încă de la prima utilizare. Pompa cu presiune de 15 bari oferă o extracție perfectă a aromei, fără gust amar, pentru ca tu să te poți bucura de băuturi delicioase, cu spumă cremoasă și pufoasă.

  Cappuccino și latte cremoase de fiecare dată. Datorită duzei de abur SuperCappuccino îți poți prepara un cappuccino cremos cu o spumă de consistență perfectă, plus o varietate de băuturi în confortul casei tale.
  Tehnologie avansată pentru un cappuccino excelent. Sistemul Pantentat Thermoblock Compact este însoțit de pompa de presiune de 15 bari pentru a-ți oferi un  espresso  delicios, chiar la tine acasă.
  Încălzire rapidă datorită sistemului patentat Thermoblock Compact. Tehnologia Thermoblock oferă un ciclu de preîncălzire rapid, avănd în medie de doar 40 de secunde.
  Sistem electronic de reglare a temperaturii. Un factor important în obținerea unuei băuturi pe bază de cafea perfecte îl reprezintă temperatura. Datorită funcție de reglare electronică a temperaturii obții de fiecare dată un espresso sau un cappucino delicios, chiar la tine acasă.
  Setare manuală pentru băuturi pe gustul tău. Setările manuale aduc un plus de control, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea propria ta rețetă de cafea.
  Sistem de încălzire compact Thermoblock. Espressorul beneficiază de sistemul patentat Thermoblock ce oferă o preîncălzire rapidă, în medie de 40 de secunde.
  Pompă cu presiune de 15 bari. Aceasta oferă o extracție îmbunătățită a aromei, fără gust amar, pentru ca tu să te poți bucura de băuturile tale preferate pe bază de cafea în fiecare zi.
  Reglare automată a temperaturii. Obține rezultate perfecte de fiecare dată datorită reglării electronice a temperaturii de preparare.
  Duză de abur. Prepara cappuccino cremos și plin de savoare chiar la tine acasa datorită duzei de abur, ideală pentru o varietate de alte băuturi pe bază de cafea.
  Setare manuală pentru băuturi pe gustul tău. Setările manuale aduc un plus de control, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea propria ta rețetă de cafea.
  Espresso simplu sau dublu. Filtrele de 1 sau 2 cești permit prepararea espressoului simplu sau dublu, pentru ca tu să te poți bucura de o aromă intensă, de neegalat în fiecare zi.
  Spațiu de depozitare integrat. Acesta este destinat depozitării filtrelor și a linguriței de dozare pentru confort sporit și o experiență de neegalat de preparare a băuturilor pe bază de cafea.
  Rezervor de apă de mare capacitate. Acesta este ușor de alimentat și oferă o preparare succesivă a băuturilor datorită capacității mari de 1 L.
  Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi ușor de reparat; Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Review-uri / Comentarii

4.3
4 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(1)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

R****** M*****

10 Oct 2021

Super aparat

Am unul de 7 ani... merge ca în prima zi. Felicitări Krups. Super aparat.

Lăcătușu Mihaela

20 Oct 2021

Raport calitate-pret bun, recomand

Achizitie verificata

Mulțumesc pentru livrare!

Espressorul își face treaba pe partea de cafea. La partea de spumare încă nu am reușit să obțin un rezultat satisfăcător. Spuma iese puțină și se lasă imediat.
Dar pentru mine, funcția de espresso este importantă.

Mulțumită de alegere, știam produsul pentru că l-am folosit multă vreme la birou. De asta am ales să iau unul asemănător acasă. Ocupă puțin spațiu și face cafea bună, cu strat de spumă, așa cum trebuie ????

Felicitări vouă celor de la magNET pentru grija cu care ați împachetat cutia și toată atenția la detalii.

Numai bine și vânzări cât mai mari!

Corpodean Cristina

16 Jan 2022

Multumita

Achizitie verificata

Cafeaua se prepară repede, atât cu cafea măcinată cât și cu paduri cafea și are cremă.
Aparatul este micut, silențios, arată bine, este ușor de utilizat.
Supărător este surplusul de apă care se adună în sertar în momentul în care își face încălzirea, nu am mai întâlnit asta la aparatele deținute anterior. Am citit undeva că ar fi pentru răcirea boilerului când se face trecerea de la abur la cafea. Nu cred, eu nu folosesc aburul și totuși se adună apă înainte de prepararea fiecărei cafele.
Filtrul de cafea nu se poate bloca în portafiltru, și de cele mai multe ori rămâne prins în suport pe garnitură, din cauza presiunii.

Manole Nicoleta

14 Feb 2022

Cafea spumoasa

Achizitie verificata

Mulțumesc echipei magNET! Coletul a ajuns foarte repede! Espressorul nu e cine știe ce dar își face treaba! Cafeaua este spumoasă, ceea ce îmi doream de la un espressor. Într-adevăr mai picură apă în tăviță, nu este foarte zgomotos. Cafeaua, după cum se spune și în specificații, se setează manual. Sperăm să ne țină...

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.