produse

Espressor manual KRUPS Virtuoso XP442C11, 1400W, 15bar, 1l, Măcinată și Capsule, Thermoblock, Espresso simplu sau dublu, Carcasă inox, Design compact și elegant, Păstrare la cald, Black Silver

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XP442C11
EAN: 3016661163913
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 5,00kg
L: 35,00cm
l: 19,60cm
Î:35,00cm

Documente oficiale

Descriere

Design elegant și compact. Un espressor ce prepară cafeaua la fel de bine pe cât arată. Aceasta dispune de o carcasă de inox de înaltă calitate pentru performanță maximă o perioadă lungă de timp.
Interfață intuitivă. Descoperă espressorul ușor de utilizat datorită panoului de control intuitiv și a Funcției de Oprire automată a cafelei ce-ți va oferi rezultate perfecte în fiecare zi.
Duză pentru abur. Această îți va oferi posibilitatea de a prepara băuturile tale favorite cu o spumă cremoasă în fiecare zi.
Pompă de înaltă presiune. Bucură-te de espresso pline de savoare și aromă datorită pompei de presiune de 15 bari.
Funcție pentru apă fierbinte. Aceasta este ideală pentru a prepara ceaiuri sau infuzii în funcție de preferințe.
Încălzire rapidă. Tehnologia Krups ThermoBlock oferă o încălzire rapidă într-un design compact, în mai puțin de un minut.
Suport pentru filtru versatil. Acesta poate folosi 2 tipuri de cafea: cafea măcinată și cafea pad (sistem E.S.E) pentru versatilitate sporită.
Alimentare ușoară. Recipientul pentru apă este detașabil pentru alimentare ușoară și are o capacitate de 1 L.
Funcții inteligente. Tăvița pentru picături, cu grile din inox, îți va păstra blatul de bucătărie și espressorul curat în fiecare zi.
Accesorii incluse. Lingura pentru dozare este ideală pentru a obține un espresso perfect, în timp ce accesoriul pentru tasarea cafelei măcinate oferă rezultate perfecte.
Espresso perfect ca într-o cafenea. Bucură-te de băutura ta favorită exact ca la o cafeanea, în confortul locuinței tale, datorită funcției de păstrare la cald a cafelei direct în ceașcă pentru un plus de confort.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Szabó Monica

31 Jul 2023

Conform asteptarilor

Achizitie verificata

Am cumparat-o de cateva zile. Deocamdata conform asteptarilor, cafea spumoasa, capuccino perfect.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.