produse

Espressor manual DeLonghi Nespresso Pixie EN124.R - 0132192197, 1260W, 19 bari, Rezervor 0.7l, Capsule, Sistem anti-picurare, Red

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.

Fabricat in*:

Switzerland
Elveția
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 679,99 Lei
Diferență: 210,00 Lei
469,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN124.R
EAN: 8004399333925

Descriere

Nespresso Pixie - Aparat cu capsule. Dă culoare bucătăriei tale cu aparatul de cafea Pixie Design, compact si confortabil, se adapteaza oricarei bucătării, savurați cafeaua în timp record datorită blocului termic care încălzește apa în 25 de secunde. Pompa de 19 bari garantează rezultate perfecte în cană, oprire automată după 9 minute.



Caracteristici esențiale:

-Design Pixie.
Pixie are forme jucăușe, culori electrice, finisaj elegant... o frumusețe vioaie pe care nu te poți opri să o admiri. Premiul Red Dot: design de produs 2011


-Bloc termic.
Sistemul nostru de termobloc încălzește rapid apa la temperatura perfectă în doar 25 de secunde. Face acest lucru încălzind doar apa necesară pentru fiecare băutură
 


-Oprire automată.
Opriți automat alimentarea la 9 minute după ultima preparare a cafelei pentru a economisi energie
 


-Presiune de 19 bar.
Pompa de 19 bari asigură rezultate perfecte în ceașcă, furnizând cantitatea corectă de presiune și debitul de apă în funcție de tipul de băutură selectat.
 




Specificații:

Putere 1260 W
Tensiune / Frecvență nominală: 220-240 V / 50-60 Hz (V~Hz)
Presiune pompă: 19 bar
Capacitate rezervor apă: 0,7 l
Funcții prestabilite: Espresso, Long, Ristretto
Material aparat:  Plastic cu panou lateral din aluminiu
Comenzi: Butoane
Recipient pentru capsule folosite: 10 capsule
Dimensiuni (lxlxh): 111x326x235 mm
Greutate:  2,8 kg
Tavă de picurare detașabilă:
Duritatea apei programabilă:
Oprire debit:
Oprire automată:
Culoare: Roșu

 

De ce sa alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei.
O ceașcă de cafea nu reprezintă doar o pauză. Pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selecție a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet. Măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de arome diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis.



RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO.

În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre, cafeaua este protejată de factorii din exterior, iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.
Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășământ pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze.
Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante, în românia, colectarea capsulelor de cafea nespresso poate fi efectuată începând din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.