produse

Espressor manual DeLonghi Nespresso CitiZ EN167.B - 0132192199, 1260W, 19 bari, Rezervor 1L, Capsule, Funcție încălzire rapidă (25 sec), Oprire automată, Negru

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 889,99 Lei
Diferență: 290,00 Lei
599,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN167.B
EAN: 8004399331389
Lansat în: Q3 2016

Descriere

Nespresso CitiZ Inspirat de arhitectura urbană, gama de succes CitiZ strălucește într-un nou aspect, cu linii și mai clare și un aspect elegant, de înaltă calitate, CitiZ va rămâne fidel rolului său de iconiță de design modern și un must-have pentru fiecare iubitor de cafea.

●În spiritul unui stil de viață urban, noul design al CitiZ cu dimensiuni subțiri se potrivește perfect în orice mediu modern, desigur, funcțiile ușor de utilizat și operarea simplă pe care fanii Nespresso le apreciază vor rămâne.


Caracteristici esențiale:

Design Citiz

Citiz are un design elegant inspirat din stilul retro-modern.

Bloc termic

Sistemul nostru termobloc încălzește rapid apa la temperatura perfectă în doar 25 de secunde. Face acest lucru încălzind doar apa necesară pentru fiecare băutură.

Oprire automată

Opriți automat alimentarea la 9 minute după ultima preparare a cafelei pentru a economisi energie.

Presiune 19 bar

Pompa de 19 bari asigură rezultate perfecte în ceașcă, furnizând cantitatea corectă de presiune și debitul de apă în funcție de tipul de băutură selectat.

 

Specificații:

 

Putere 1260 W
Tensiune / Frecvență nominală: 220-240 V / 50-60 Hz (V~Hz)
Presiune pompă: 19 bar
Capacitate rezervor apă: 1 l
Funcții prestabilite: Espresso, Long
Material aparat:  Plastic 
Comenzi: Butoane
Recipient pentru capsule folosite: 10 capsule
Dimensiuni (lxlxh): 113x372x277 mm
Greutate:  3,4 kg
Tavă de picurare detașabilă:
Duritatea apei programabilă:
Oprire debit:
Oprire automată:
Posibilitate de personalizare și memorare a băuturilor:

Culoare:


Negru

 

De ce sa alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei.
O ceașcă de cafea nu reprezintă doar o pauză. Pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selecție a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet. Măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de arome diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis.



RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO.

În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre, cafeaua este protejată de factorii din exterior, iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.
Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășământ pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze.
Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante, în românia, colectarea capsulelor de cafea nespresso poate fi efectuată începând din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.