Espressor automat Saeco SM7683/00 (Stainless Steel) [Gama Xelsis]

COD: SM7683/00
Stoc exclusiv online

Suportă cafea boabe și cafea măcinată. 2 băuturi simultan. Parte frontală din oțel inoxidabil. Rezervor de apă iluminat. Afișaj LCD cu control tactil. Suportă 6 utilizatori. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui "Cappuccinatore" intern. Carafă de 600ml. 3 setări ale temperaturii. 5 setări ale intensității aromei. 12 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Creează din meniu: Apă fierbinte / Spumă de lapte / Espresso / Espresso Lungo / Espresso Doppio / Espresso Machiato / Ristretto / Americano / Cafea / Cappuccino / Latte Machiato / Café au Lait / Caffé Crema / Melange / Flat White.

Citeste descrierea completa
7.840,99 Lei -25%
mai ieftin cu 1.991,99 Lei
5.849,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

15 DINTRE CELE MAI BUNE BĂUTURI CU CAFEA DIN LUME LA ÎNDEMÂNA TA. Savurează o varietate nelimitată, de la espresso şi cappuccino până la specialităţi de băuturi cu cafea, cum ar fi americano şi Flat White. Astfel poţi servi pe toată lumea cu băutura preferată.

CEL MAI AVANSAT ECRAN TACTIL AL NOSTRU. Ajustează în mod intuitiv caracteristicile băuturilor tale de pe ecranul tactil, graţie sistemului Coffee Equalizer™: poţi personaliza concentraţia, volumul, temperatura şi gustul cafelei, cantitatea şi volumul spumei de lapte, precum şi ordinea în care se toarnă laptele şi cafeaua. Prepară-ţi cafeaua după preferinţe.

PREPARĂ SIMULTAN 2 CEŞTI DE BĂUTURĂ CU CAFEA, INCLUSIV CAPPUCCINO. Îţi creezi băuturile cu cafea preferate, inclusiv cappuccino şi latte macchiato în porţii simple sau duble, printr-o singură atingere.

20.000 DE CEŞTI DIN CEA MAI BUNĂ CAFEA CU RÂŞNIŢE CERAMICE DURABILE. Râşniţele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie, excepţional de dură şi de precisă. Boabele proaspete sunt măcinate uşor, fără risc de supraîncălzire: cu extragerea celor mai bune arome, oferind un gust superior al cafelei pentru cel puţin 20.000** de ceşti.

SAECO EXTRAGE TOT CE ESTE MAI BUN DIN BOABELE PROASPETE DE CAFEA. Testare realizată de către Centro Studi Assaggiatori din Italia: degustători italieni confirmă că aparatele noastre super-automate Saeco extrag calităţile dorite din fiecare tip de boabe.

CU AQUACLEAN PENTRU PÂNĂ LA 5000* DE CEŞTI FĂRĂ DETARTRARE. AquaClean este filtrul nostru de apă brevetat, conceput să optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei. Previne totodată acumularea calcarului în circuitul de apă al aparatului de cafea: prepară până la 5000* de ceşti fără detartrare înlocuind în mod regulat filtrul.

IGIENĂ DOVEDITĂ A SISTEMULUI DE LAPTE GRAŢIE CURĂŢĂRII CU ABUR. Funcţia HygieSteam (Abur igienic) va curăţa cu abur întregul circuit de lapte, de la gura de scurgere până la tuburile de lapte, la comanda ta. În plus, de fiecare dată când prepari o băutură cu lapte, Saeco Xelsis curăţă automat sistemul de lapte cu un jet de abur igienic, astfel încât acesta să fie curat şi pregătit pentru următoarea ta băutură.

6 PROFILURI DE UTILIZATOR: CEL MAI UŞOR MOD DE A MEMORA REŢETELE. Preferinţele fiecăruia, precum şi setările personalizate pot fi memorate direct în până la 6 profiluri de utilizator, folosind ecranul tactil color.

AJUSTEAZĂ CONCENTRAŢIA CU 5 SETĂRI PENTRU INTENSITATEA AROMEI ŞI 12 SETĂRI DE MĂCINARE. Acest espressor automat oferă o abundenţă de opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia, intensitatea şi temperatura pentru fiecare băutură. Explorează şi încearcă oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

SPUMĂ DE LAPTE PERFECTĂ GRAŢIE TEHNOLOGIEI LATTE PERFETTO. Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

BOILER DE APĂ CU ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ, DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ. Cafeaua desăvârşită necesită temperaturi perfecte. Boilerul nostru de înaltă performanţă este prevăzut cu un corp uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care se încălzeşte rapid până la temperaturile ridicate corespunzătoare.

SISTEM DE CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE DIN TREI CLICURI. Prin numai trei clicuri, Saeco PicoBaristo Deluxe iniţiază procesul de curăţare de care are nevoie pentru a continua să prepare cafele şi băuturi excelente pentru tine.

UNITATEA INTERNĂ DE PREPARARE ESTE UŞOR DE DETAŞAT ŞI SE CURĂŢĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE. Unitatea internă de preparare este uşor de detaşat şi se curăţă în câteva secunde. Astfel, componenta centrală a aparatului tău Saeco PicoBaristo Deluxe este întotdeauna gata pentru prepararea cafelei de calitate superioară.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
** - Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de modelele de clătire şi de curăţare.

 


Achiziționează acest espressor automat Saeco din gama Xelsis, înregistrează-l și beneficiezi de serviciul gratuit "Gold Premium Service"! Beneficii Gold:
1. ASISTENȚĂ PERSONALĂ, LA TINE ACASĂ la instalarea și montarea espressorului Saeco Xelsis;
2. CADOU DE BUN-VENIT KIT DE ÎNTREȚINERE MODEL CA6707/x0 pentru înregistrarea espressoarelor gama Xelsis în MySaeco;
3. SESIUNE GRATUITĂ DE ÎNTREȚINERE a aparatului cu toate consumabilele necesare, la tine acasă;***
4. ASISTENȚĂ ȘI SERVICE pentru orice erori sau defecțiuni apărute, precum și înlocuirea aparatului pe durata service-ului;
5. SERVICE LA UȘA TA. Trimiți produsul la service și îl primești înapoi prin curier, gratuit.

*** - Serviciul este disponibil in orașele: București, Arad, Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Constanța, Brăila, Galați. Consumatorii care au domiciliul în alte localități față de cele menționate mai sus, vor putea trimite produsul prin curier pentru a beneficia gratuit de sesiunea de întreținere a aparatului, cu consumabilele necesare. Costul curierului pentru ridicare și returnare va fi suportat de către Philips România.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe + macinata
Recomandat pentru uz:Consumator
Rasnita:Da (ceramica)
Rasnita estimata pentru:20.000 cesti
Element de incalzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Cappuccinatore (intern)
Carafa inclusa:Da (model Basic)
Capacitate camera boabe (g):450
Capacitate carafa (ml):600
Capacitate rezervor apa (l):1.7
Capacitate recipient pentru reziduuri:14 portii
Suporta cesti cu inaltime de (cm):14.8
Accesorii incluse:Lingura de masurare
Banda de testare a duritatii apei
Perie de curatat
Lubrifiant pentru unitatea de preparare
Recipient pentru lapte
Filtru AquaClean
Altele:Rezervor de apa iluminat
Functii
Profiluri de utilizator:6
Concentratia cafelei:Reglabila
Concentratia laptelui:Reglabila
Setari temperatura:3 trepte
Setari intensitate aroma:5 trepte
Setari macinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei inainte de preparare:Da
Scurgere ajustabila:Da
Clatire:Automata (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidata de espressor (la intervale regulate)
Doua cesti:Da
Lapte pentru doua cesti:Da
Lapte cald:Da
Disponibile prin meniu
Apa fierbinte:Da
Spuma de lapte:Da
Espresso:Da
Espresso Lungo:Da
Espresso Doppio:Da
Espresso Machiato:Da
Ristretto:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Cappuccino:Da
Latte Machiato:Da
Café au Lait:Da
Caffé Crema:Da
Melange:Da
Flat White:Da
Caracteristici speciale
Touchscreen:Da
Afisaj:Da (LCD)
Suporta filtru apa:Da (AquaClean)
(potrivit producator) Fabricat in:Italia
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herti (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):48.9
Dimensiuni: Latime (cm):28.3
Dimensiuni: Inaltime (cm):39.3
Greutate (kg):10.8
Culoare:Inox
Materiale:Parte frontala: Otel inoxidabil
Corp principal: ABS
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Acces recipient cafea uzata:Frontal
Acces rezervor apa:Frontal

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului