Espressor automat Philips HD8652/59 (Silver) [Gama 2100]

COD: HD8652/59
Stoc exclusiv online

Suportă cafea boabe. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui "Pannarello". Elementul de încălzire: Thermoblock. Are carafă inclusă de 500ml. Rezervorul de apă suportă un litru. Camera de boabe suportă 80 grame. Suportă cești cu o înălțime de până la maximum 9.5 centimetri. 2 setări ale intensității aromei. 5 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Funcție "Două cești". Creează din meniu: Apă fierbinte / Spumă de lapte / Espresso / Cappuccino. Culoare: Silver.

Citeste descrierea completa
2.198,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

Nu a fost niciodată mai uşor să prepari un cappuccino. Poţi obţine espresso-ul perfect din boabe de cafea proaspăt măcinate, apăsând un buton şi aşteptând câteva secunde. În plus, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodată mai uşoară.

Recipient extern pentru lapte inclus, uşor de curăţat şi depozitat. Savurează cappuccino cremos cu laptele preferat mulţumită recipientului extern pentru lapte, lavabil în maşina de spălat vase. Detaşează-l cu uşurinţă de aparat şi pune-l în frigider pentru prospeţime de durată. Nu a fost niciodată mai uşor să prepari cappuccino cu orice tip de lapte.

Savurează 4 varietăţi de cafea uşor de obţinut. Savurează cafelele preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul complet automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Mereu o ceaşcă de espresso cu concentraţia ideală, indiferent de boabele folosite. Gusto Perfetto este o tehnologie adaptabilă care monitorizează constant boabele pe care le foloseşti la prepararea cafelei. Aceasta detectează o schimbare a tipului de boabe folosit şi ajustează automat dozajul în camera de preparare pentru a oferi întotdeauna o ceaşcă de espresso ideală.

Ajustează concentraţia cu 2 setări pentru intensitatea aromei şi 5 setări de măcinare. Acest espressor super automat oferă multe opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia şi tăria pentru fiecare băutură. Explorează, încearcă şi născoceşte oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

Profil de utilizator. Acest espressor automat memorează setările efectuate mai devreme, astfel încât de fiecare dată când îl pornești, băutura preferată o să fie întotdeauna așa cum o preferi, la doar o atingere de buton distanță.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă. Acest espressor automat permite umplerea simultană a două cești.

Se încadrează perfect în orice bucătărie, mulţumită dimensiunilor reduse şi accesului frontal. Nu contează cât de mare este bucătăria ta. Acest espressor încape perfect chiar şi în cele mai înguste spaţii şi este extrem de ergonomic gândit, oferindu-ţi acces frontal la rezervorul de apă şi la containerul pentru deşeuri. Este special conceput pentru ca tu să-ţi poţi savura mai uşor băutura preferată.

Băuturi la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Îndepărtează reziduurile de lapte după fiecare utilizare cu funcţia de curăţare a depunerilor de lapte. Curăţarea rapidă a carafei pentru lapte la o atingere îţi permite să clăteşti bine sistemul pentru lapte atunci când doreşti, după fiecare utilizare

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe
Recomandat pentru uz:Consumator
Rasnita:Da (ceramica)
Rasnita estimata pentru:20.000 cesti
Element de incalzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafa inclusa:Da (model Basic)
Capacitate camera boabe (g):80
Capacitate carafa (ml):500
Capacitate rezervor apa (l):1
Capacitate recipient pentru reziduuri:8 portii
Suporta cesti cu inaltime de (cm):9.5
Functii
Profiluri de utilizator:1
Concentratia cafelei:Reglabila
Setari intensitate aroma:2 trepte
Setari macinare (fin spre grunjos):5 trepte
Clatire:Automata (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidata de espressor (la intervale regulate)
Doua cesti:Da
Disponibile prin meniu
Apa fierbinte:Da
Spuma de lapte:Da
Espresso:Da
Cappuccino:Da
Caracteristici speciale
Butoane LED:Da
Suporta filtru apa:Da (Brita Intenza)
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herti (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):42
Dimensiuni: Latime (cm):29.5
Dimensiuni: Inaltime (cm):32.5
Greutate (kg):7
Culoare:Argintiu
Lungime cablu alimentare (cm):<100
Acces recipient cafea uzata:Frontal
Acces rezervor apa:Frontal

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului