Espressor automat Philips HD8651/09 (Black) [Gama 2000]

COD: HD8651/09
Stoc epuizat

Suportă cafea boabe. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem manual de prelucrare a laptelui "Pannarello" (baghetă din plastic). Rezervor de apă 1 litru. Presiune: 15 bari. Capacitatea camerei de boabe: 180 grame. 5 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Funcție "Două cești". Creează din meniu: Apă fierbinte / Espresso / Espresso Lungo. Filtru compabitil: Brita Intenza. Culoare: Black.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile. Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

Savurează 3 varietăţi de cafea uşor de obţinut. Savurează cafelele preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul complet automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului clasic de spumare a laptelui. Sistemul clasic de spumare a laptelui generează abur, permiţându-ţi să pregăteşti uşor o spumă de lapte fină şi cremoasă pentru cappuccino. În plus, cu numai două piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, uşor de curăţat.

Ajustează concentraţia şi foloseşte 5 setări de măcinare. Ajustează concentraţia şi foloseşte 5 setări de măcinare.

Mereu o ceaşcă de cafea cu concentraţia ideală, indiferent de boabele folosite. Gusto Perfetto este o tehnologie adaptabilă care monitorizează constant boabele pe care le foloseşti la prepararea cafelei. Aceasta detectează o schimbare a tipului de boabe folosit şi ajustează automat dozajul în camera de preparare pentru a oferi întotdeauna o ceaşcă de cafea ideală.

Cafea la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale cafea şi cappuccino fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Se încadrează perfect în orice bucătărie, mulţumită dimensiunilor reduse şi accesului frontal. Nu contează cât de mare este bucătăria ta. Acest espressor încape perfect chiar şi în cele mai înguste spaţii şi este extrem de ergonomic gândit, oferindu-ţi acces frontal la rezervorul de apă şi la containerul pentru deşeuri. Este special conceput pentru ca tu să-ţi poţi savura mai uşor băutura preferată.

Modifică şi memorează profilul personal de utilizator. Memorează concentraţia oricărei varietăţi de cafea după propriul gust. Vei putea savura espresso, cafea şi toate celelalte băuturi mereu aşa cum preferi, la o atingere de buton.

Savurează o cafea excelentă cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Umple 2 ceşti în acelaşi timp mulţumită funcţiei "Două ceşti". Savurează cafeaua preferată şi împarte-o cu cineva drag graţie funcţiei "Două ceşti".
 

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe
Pentru activități de tip:Consumator
Râșniță:Da (ceramică)
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Baghetă Pannarello (plastic)
Capacitatea camerei de boabe (g):180
Capacitatea rezervorului de apă (l):1
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:8 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):9.5
Presiune (bar):15
Funcții
Profiluri de utilizator:1
Concentrația cafelei:Reglabilă
Setări măcinare (fin spre grunjos):5 trepte
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Espresso Lungo:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Caracteristici speciale
Suportă filtru apă:Da (Brita Intenza)
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):42
Dimensiuni: Lățime (cm):29.5
Dimensiuni: Înălțime (cm):32.5
Greutate (kg):7
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):<100
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Frontal

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului