produse

Espressor automat Philips Seria 5000 EP5360/10, Spumare automată, Carafă 500ml, Display basic, Râșniță ceramică, Boabe/Măcinată, Piano Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EP5360/10
EAN: 8710103855163
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 10,16kg
L: 49,70cm
l: 46,50cm
Î:29,00cm

Descriere

Păstrează boabele proaspete mai mult timp cu Aroma Seal. Noua funcţie Aroma Seal protejează boabele de cafea şi se asigură că îşi păstrează aroma iniţială în timp, reducând totodată zgomotul râşniţei.

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului clasic de spumare a laptelui. Sistemul clasic de spumare a laptelui generează abur, permiţându-ţi să pregăteşti uşor o spumă de lapte fină şi cremoasă pentru cappuccino. În plus, cu numai două piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, uşor de curăţat.

Reglează gura de scurgere a cafelei pentru a se potrivi oricărei ceşti. Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul tău este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice, extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Ajustează volumul cu 5 setări pentru intensitatea aromei şi 5 setări de măcinare. Acest espressor complet automat oferă multe opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia, intensitatea şi temperatura pentru fiecare băutură. Explorează şi încearcă oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

Modifică şi memorează profilul personal de utilizator. Vei avea o cafea preparată potrivit dorinţelor personale mulţumită funcţiei MEMO, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceaşcă. Cu această funcţie, aparatul ştie exact cum îţi place cafeaua sau cappuccino-ul.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă. Acest espressor automat permite umplerea simultană a două cești.

Cafea la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Inovaţia noastră brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de espressorul tău complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000* de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. După instalarea filtrului** AquaClean în espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
** - Filtrul nu este inclus în pachet, dar este recomandată achiziția lui odată cu cea a espressorului

 

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Utilizare:Pe blat
Gamă:5000
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q4 2017
Presiune (bar):15
Alimentare:Boabe și Măcinată
Râșniță:Da (ceramică)
Număr râșnițe:1
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Capacitatea camerei de boabe (g):250
Capacitatea rezervorului de apă (l):1.80
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafă inclusă:Da (model Basic)
Capacitatea carafei (ml):500
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:15 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):15
Număr ajutaje (duză):2 (concurente)
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Băuturi cu lapte
Spumă de lapte:Da
Cappuccino:Da
Latte Machiato:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Funcții
Profiluri de utilizator:1
Concentrația cafelei:Reglabilă
Concentrația laptelui:Reglabilă
Setări temperatură:3 trepte
Setări intensitate aromă:MIN~MAX
Setări măcinare (fin spre grunjos):5 trepte
Scurgere ajustabilă:Da
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Caracteristici speciale
Afișaj:Da (Basic)
Suportă filtru apă:Da (AquaClean)
Filtru inclus în pachet:Da (1x AquaClean)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Consum (W):Stand-by: <1
Buton ON/OFF:Da
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43
Dimensiuni: Lățime (cm):22.10
Dimensiuni: Înălțime (cm):34
Greutate (kg):7.20
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Cablu alimentare detașabil:Da
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Superior

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.