produse

Espressor automat KRUPS Evidence Plus EA894T10, 1450 W, 15 bari, 2.3 L, Sistem Krups Quattro Force, Râșniță conică din metal, Sistem Thermoblock, Sistem spumare lapte automat, Culoare: Argintiu / Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EA894T10
EAN: 0010942225614
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 17,27kg
L: 29,00cm
l: 38,50cm
Î:49,00cm

Descriere

Espressor automat Krups Evidence Plus: Un espresso și un cappuccino perfect, până în cele mai mici detaliiGroupe_SEB-107478470--w-1000-h-1000-crop-false-t-2022-06-29T17-43-16-zoom.jpg

Cu multă grijă și precizie până în cele mai mici detalii, espressorul automat Evidence creează o experiență unică de obținere și savurare a cafelei.. Produsul dispune de 19 rețete presetate și 6 preparate perfect echilibrat obținute printr-o simplă atingere de buton. Ecranul OLED cu funcție tactilă, de mari dimensiuni, este intuitiv și ușor de utilizat. Râșniță conică integrată este confecționată din oțel inoxidabil oferă rezultate perfecte de rasnire fără efort și într-un timp impresionant de scurt. Datorită sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe bază de cafea sau ceai care fac diferența, iar designul modern face că espressorul automat Evidence Plus să se potrivească în orice bucătărie. Delectează-te cu o băutură ce are la baza o spumă de lapte bogată și cremoasă și o cafea de calitate tip Barista, mulțumită funcției de râșnire și a duzei de abur cu funcție de clătire ce garantează performanțe de durată.

  • Espressor complet automat pentru o experiență excepțională de obținere și savurarea a cafelei, pornind de la boabele de cafea până în ceașcă;

  • Interfață de utilizare intuitivă cu funcție tactilă ușor de folosit ce oferă o imagine calitativă, din orice unghi;

  • Espressorul îți oferă acces direct la una dintre cele 6 rețete presetate ce pot fi preparate printr-o singură apăsare de buton (espresso, cafea, cappuccino, latte macchiato, caffe latte și ceai);

  • Sistemul Krups Quattro Force optimizează fiecare etapă în procesul de obținere a unui espresso de la boabă de cafea până în ceașcă: o râșnire cu 20% mai rapidă*, presărare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare pentru performanțe de durată;

  • 19 rețete de băuturi presetate de la clasicul espresso, la caffe latte, cappuccino (One-Touch-Cappuccino) sau Flat white, și multe altele, perfecte pentru orice preferință ai avea;

  • Produsul are un finisaj metalic elegant și un design modern potrivit pentru orice bucătărie.

Evidence%20Plus%20EA894T10.jpg
Proiectat pentru că tu să poți savura, chiar la ține acasă, o gama mare de băuturi excelente pe baza de cafea, espressorul automat Krups Evidence Plus îți oferă rezultate perfecte de fiecare dată. Prepară băuturi excepționale cu ajutorul celor 19 rețete diferite presetate și a celor 6 preparate ce se obțîn printr-o simplă apăsare de buton. Datorită sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferența. Ecranul OLED cu funcție tactilă, de mari dimensiuni, este intuitiv și ușor de utilizat, iar designul modern face că espressorul automat Evidence Plus să se potrivească in orice bucătărie.



Caracteristici esențiale:

Interfață și setări intuitive.
KRUPS_EA894T10_1.jpg
Produsul este prevăzut cu o interfață de utilizare intuitivă OLED, cu funcție tactilă și sistem de iluminare, pentru a obține rapid și ușor rezultatele perfecte. Astfel, tu deții controlul la fiecare pas din procesul de obținere al băuturii preferate.

Băuturi perfecte obținute printr-o singură apăsare de buton.
KRUPS_EA894T10_2.jpg
Espressorul automat Evidence Plus îți pune la dispoziție acces direct la 6 rețete delicioase ce pot fi obținute printr-o simplă apăsare fde buton.

O gamă mare de rețete automate de băuturi pe bază de cafea.
KRUPS_EA894T10_3.jpg
Datorită celor 19 rețete presetate, espressor-ul automat Krups îți oferă toate băuturile tale preferate, de la espresso intens, la un cappucino fin obținut printr-o simplă atingere și băuturi pe bază de ceai cu setări variabile de temperatură (ceai negru, verde sau de plante).

Tehnologie avansată pentru o cafea perfectă.
KRUPS_EA894T10_4.jpg
Sistemul Krups Quattro Force optimizează fiecare etapă în procesul de obținere a unui espresso de la boaba de cafea până în ceașcă: o râșnire cu 20% mai rapidă, presare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare pentru performanțe de durată.

Râșniță conică din metal.
KRUPS_EA894T10_5.jpg
Obține un ristretto sau un espresso perfect datorită setărilor automate ale râșnitei metalice sau ajustează setările manual conform preferințelor tale. 3 setări diferite variază de la o măcinare fină pentru espresso compact până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanță acesteia în timp. Savurează un espresso din boabe de cafea proaspăt râșnite pentru o aromă delicioasă.

Sistemul de infuzare.
KRUPS_EA894T10_6.jpg
Percolarea este artă echilibrării tuturor parametrilor aparatului și a boabelor de cafea, pentru a obține cea mai bună băutură posibilă. Este o etapă delicată: pentru a obține cafeaua perfectă, trebuie să combini finețea de măcinare a cafelei, presiunea, pre-infuzarea chiar și calitatea apei și temperatura acesteia.

Componente metalice pentru mai multă rezistență.
KRUPS_EA894T10_7.jpg
Produsul dispune la interior de componente din oțel inoxidabil pentru a facilita încălzirea și pentru a obține rezultate perfecte încă de la prima ceașcă. Datorită conceptului unic de unitate de percolare espressorul automat folosește mai puțină apă și necesită mai puține sesiuni de clătire. Râșnița conică metalică maximizează aromă și gustul cafelei pentru că tu să te bucuri de o cafea perfectă, de fiecare dată.

Sistemul de presare: un espresso echilibrat, cu o notă amăruie subtilă.
KRUPS_EA894T10_8.jpg
Cu ajutorul tehnologiei Krups, un cilindru hidraulic asigură presărarea corectă a cafelei proaspăt măcinate. Forță exercitată de sistemul de presare este, prin urmare, foarte mare, de aproximativ 30 kg (sau 294 Newtoni). Acest lucru asigură un espresso savuros, cu un gust echilibrat și aromat.

Sistem de auto-curățare.
KRUPS_EA894T10_9.jpg
Luând în considerare constrângerile unui aparat de cafea, KRUPS a decis să automatizeze mulți dintre pașii necesari întreținerii, începând cu drenarea, datorită sistemului AutoClean. Că atare, aparatul este drenat automat după fiecare băutură. Acest lucru asigură absența totală a apei stagnate în aparat și, prin urmare, un nivel minim de depuneri de calcar, asigurând igienă și longevitatea produsului.

Specificații:

Putere: 1450 W
Presiune pompă: 15 bar
Capacitate rezervor apă: 2.3 l
Capacitate compartiment cafea: 260 g
Capacitate recipient reziduuri: 9
Tip: Automat
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare: Cafea boabe
Tip băutură: Cafea; Espresso; Espresso lung; Espresso macchiato; Cappuccino; Latte macchiato; Caffe Latte; Espresso dublu; Ristretto; Flat white; Spumă de lapte; Americano; Macchiato dublu; Cappuccino dublu; Long.
Număr produse preparate: 19
Sistem spumare lapte: Automat
Număr duze cafea: 2
Trepte de măcinare râșniță: 3
Trepte temperatură: 3
Tip display: LCD
Material râșniță: Metal
Funcții: Oprire automată; Programare întârziată; Indicator luminos; Indicator nivel apă; Curățare automată; Tavă de scurgere detașabilă; Sistem economisire energie electrică; Sistem decalcifiere; Râșniță OneTouch; Setare nivel apă; Sistem cappuccino; Filtrarea apei.
Culoare: Titaniu / Argintiu / Negru

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Albei Aurelia

04 Jun 2022

Espressor automat Krups Evodence Plus EA 894T 10ce

Achizitie verificata

Mulțumită! Deși nu am cunoscut firma magNET am descoperit promptitudine, seriozitate și profesionalism. Produsul comandat e de calitate, a fost sigilat, cutia a ajuns intactă, bine ambalată cu specificația "Fragil".

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.