produse

Espressor cu capsule DeLonghi Nespresso Gran Latissima EN650.W, 1400W, 19bar, Rezervor detașabil 1.30l, Carafă 500ml, Sistem Rapid Cappuccino, 9 rețete, Include 14 capsule cadou, 5.2kg, Fresh White

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN650.W
EAN: 8004399334014
Lansat în: Q3 2019

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Descoperiți Noul: GRAN LATTISSIMA. Cu șase rețete diferite de lapte oferite, acum puteți să vă bucurați de experiență completă din cafenele în confortul casei dumneavoastră.

Gran Lattissima.  Este cel mai avansat espressor din gama Lattissima, având 3 niveluri de extracție a cafelei, ristretto (25ml), espresso (40ml) lungo (110ml) și alte 6 butoane pentru rețete speciale cu lapte, prestabilite. Acestea îl fac expresor perfect pentru adevărații iubitori ai cafelei cu lapte. Rezervorul de lapte detașabil permite păstrarea lui la frigider pentru a vă bucura și a doua zi de rețetele speciale ce așteaptă să fie descoperite.Recomand acest expresor familiilor și birourilor mici, datorită capacității mari a rezervorului de apă (1.3 l), dar și a rezervorului pentru lapte (0.5l), care permit realizarea mai multor rețete cu lapte spectaculoase Mai multe rețete la o simplă atingere a unui buton.Fie că vă doriți un Cappuccino, un Latte Machiatto, un Flat White sau doriți doar să adăugați spumă de lapte în cafeaua voastră, este foarte simplu: lăsați expresorul Gran Lattissima să prepare cafeaua. Aduceți aroma cafelei Nespresso în rețeta aleasă. Designul emblematic Lattissima și sistemul one-touch aduc o notă aparte noului espressor. Gran Lattissima este echipat cu un sistem ușor de curățat, astfel și se curăță automat după pregătirea unei rețete cu lapte, totul în timp ce vă relaxați.

Nenumarate alegeri, la atingerea unui buton. Mai multe opțiuni nu trebuie să însemne mai mult efort. Un cappuccino, un latte macchiato, un flat white sau doar puțină spumă de lapte pentru cafea? Dumneavoastră alegeți rețeta dorită, iar Gran Lattissima se va ocupa de restul. Relaxați-vă și savurați! Espressorul vă permite pregătirea unui număr infinit de rețete, ce suprind toate gusturile și depășesc orice exigențe.

Experiența supremă a cafelei. Nespresso aplică unele dintre cele mai riguroase standarde de selecție a cafelei, realizând 30 de sortimente de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenți cunoscători.Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, păstrează intacte prospețimea și aromele delicate ale cafelei proaspăt prăjite și măcinate, până în momentul în care se îngrijorează acest lucru în ceașca ta

Sistem revoluționar pentru spuma de lapte, încorporat. Tot ceea ce aveți de făcut este să se umpleți rezervorul pentru lapte proaspăt, iar expresorul va adăuga spuma de lapte direct în cească, în numai 20 de secunde. Dumneavoastră nu vă rămâne decă să savurați o cafea pregătită la cele mai înalte standarde.



Încălzire rapidă și presiune superioară. Espressorul este echipat cu o pompă ce asigură extracția sub prezența de 19 bari, în cel mai scurt timp, pentru pregătirea unei cafele dense și cremoase ce cucerește.

Curățare rapidă.Sistemul simplificat de curățare este uimitor de simplu, nefiind nevoie de clătirea aparatului după pregătirea băuturilor dorite. Rezervorul pentru lapte poate fi curățat în mașina de spălat vase, totodată, expresorul dispune de o alertă pentru decalcifiere, care vă anunță atunci când trebuie să fie curat.

Economie de energie. Pentru un consum de energie cât mai mic, aparatul se închide automat după 9 minute de inactivitate.



Specificații:

-Pregătește-ți băuturile perfecte pe bază de cafea și lapte printr-o simplă apăsare de buton, alege între spumă sau băuturi plate
-Pompa de 19 bari asigurare rezultat perfecte în cupă
-Oprire automată după 9 minute Utilizare ușoară cu interfață soft touch
-Sistem automat de curățare ușoară a carafei pentru lapte


Caracteristici:
-Capacitatea recipientului de apă: 0,9
-Dimensiuni (lxxxh): 188x799x108
-Greutate: 9.48
-Capacitatea carafei de lapte:
0,5L -Presiunea pompei: 19
-Recipient pentru capsule utilizate: 10 capsule
-Putere de intrare: 1.400 W
-Tensiune nominală / Frecvență (V ~ Hz) 220V

-Culoare: Alb
-Sistem de lapte: automat




De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu este doar doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevărată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator la degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru că fiecare dintre aceștia sunt fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea ta va fi lipsite de orice compromis.


 

 

Cafeaua este protejată de factorii din exterior.  Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi - de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plante de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibil pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țări în care este prezent, pentru a asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai important.În România, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începând din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.
 


Scurtă Istorie: Un brand elvețian, inventat în Elveția și implantat ferm acolo, Nespresso contribuie activ la economia elvețiană. Învățăm și ne adaptăm de 30 de ani, 1986 sa născut sistemul de cafea porționat Nespresso, oferind un nou mod de a vă bucura de cafea, Nu există niciun secret, dacă cafeaua dvs. Nespresso este bună, este pentru că a fost culeasă, amestecată și prăjită cu cea mai mare grijă. 1991-un program ambițios de reciclare este lansat de Nespresso în elveția. Elvețienii încep să-și returneze capsulele de cafea uzate. 2003-trei litere, un singur angajament: se naște programul Nespresso AAA Sustainable Quality. 2009-aprovizionare responsabilă, colectarea capsulelor, reducerea emisiilor de carbon, obiectivele noastre din 2013 sunt definite. 2012- Cu inițiativa de administrare a aluminiuluiNespresso se angajează în aprovizionarea durabilă a aluminiului. 2014-noi obiective pentru 2020 coroborate cu o investigație a pr.500 de milioane-Nespresso trebuie să-și continue angajamentul față de sustenabilitate. 2016-datorită fondului de dezvoltare durabilă, va fi posibilă lansarea inițiativei inovatoare, precum renașterea sectorului cafelei din zimbabwe. 2017-pe baza obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, raportul Crearea valorii partajate prezintă progresele noastre în materie de susținere într-un mod transparent. Cu Nespresso, am învățat să nu concentrăm mai degrabă pe calitate decât pe cantitate. Fapte înainte de toate, descoperiți demersurile noastre prin care vă oferim o cafea excepțională, dincolo de cuvinte, protejând totodată mediul înconjurător și asigurând bunăstarea fermierilor Vom continuă să facem tot ce este în putință pentru a vă oferi o cafea excepțională care să fie, totodată , o forță a binelui: reducem, refolosim, reciclăm. Sprijinim fermierii și comunitățile din care provin. Vă oferim o cafea a cărei amprentă de carbon va deveni complet neutru până în 2022.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.