produse

Cafetieră BOSCH ComfortLine TKA6A047

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: TKA6A047
EAN: 4242005077984
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 2,50kg
L: 38,50cm
l: 29,50cm
Î:19,50cm

Descriere

Suportul pentru filtru care-ți dă o mână de ajutor. Aștepți nerăbdător prima cafea de dimineață, dar tot cu nerăbdare aștepți și să o prepari? Datorită suportului filtru cu rabatare aproape că poți să-ți faci cafeaua de dimineață în somn: rabatează suportul filtrului în afară, pune sau scoate filtrul de hârtie, rabatează înapoi și gata!

EasyDescale3 - caracteristică practică de eliminare a depunerilor de calcar pentru funcționare de lungă durată. Păstrează gustul extraordinar al cafelei tale și funcționarea optimă a espressorului tău o perioadă mai lungă de timp prin eliminarea regulată a depunerilor de calcar. Caracteristica EasyDescale3, cu o atenționare privind depunerile de calcar și cu un program de eliminare al acestuia asigură cea mai bună protecție posibilă pentru espressorul tău. Alege cel mai bun program de eliminare al depunerilor de calcar folosind setările personalizate de duritate a apei. Întreținerea regulată prelungește durata de viață a espressorului tău și economisește energie.

Umplere ușoară a rezervorului detașabil de apă. Umplerea rezervorului de apă poate fi deranjantă atunci când rezervorul este integrat în aparat. Rezervorul de apă din acest aparat se poate detașa rapid putând fi umplut cu ușurință. Nu ai nevoie de un recipient suplimentar. Chiar și introducerea rezervorului plin se face ușor.

Îngrijit și curat până la ultima picătură. Cu toți cunoaștem această situație - vrei cafeaua chiar acum, dar procesul de preparare nu s-a încheiat. Datorită funcției DripStop poți apuca și scoate cana fără ca aparatul să lase picături sau pete. Te scutim de agitația curățării.

Aromă perfectă pentru gustul tău. Nu trebuie să dozezi altfel cafeaua dacă o vrei mai tare. Apăsând butonul Aroma+ poți să intensifici aroma, iar aparatul va regla debitul apei. Savurează aroma perfectă oricum dorești - mai tare dimineața, mai slabă seara.

Mai multe detalii:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.