produse

Storcător prin presare la rece cu ax melcat Hurom Gama Easy H100, Pearl Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: H100-BBEA01
Date brute
G: 8,50kg

Descriere



Brandul Hurom înseamnă excelență în domeniul storcătoarelor lente, prin presare la rece. Cu peste 40 de ani de experiență pe acest segment de piață și tehnologie patentată Slow Squeezing System care a revoluționat modul în care se obțin sucurile prin presare la rece, fără frecare și fără a trece ingredientele printr-un proces termic care afectează conținutul nutritiv, Cei de la Hurom au reușit să creeze o adevarată capodoperă a electrocasnicelor cu seria Hurom H100-Gama Easy.



Hurom este inventatorul Slow Squeezing Tehnology.
Acesta este un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Storcătorul cu melc Hurom H100, gama Easy, a fost conceput pentru a fi cât mai avantajos posibil pentru client de a-l folosi şi spăla, permiţându-le să se bucure de un suc proaspăt şi cât mai bogat în nutrienţi fără probleme. Pentru a obţine aceste avantaje ne-am folosit de impresiile clienţilor. Hurom a luat în considerare experienţele utilizatorilor de storcătoare lente şi au dezvoltat cel mai bun storcător, cu un nou mecanism de stoarcere.

Curăţare rapidă, completă. Mai uşor şi mai rapid de curăţat. Filtrele storcătorului au fost concepute pentru a preveni acumularea de reziduuri și, prin urmare, poate fi pur și simplu curăţate prin clătire sub jet de apă. Absenţa lamelor ascuțite face spălarea filtrelor mai uşoara şi în condiţii de siguranţă.

Uimitor de uşor de folosit. O metodă foare simplificată de stoarcere cu un mecanism complet nou. Storcatorul Hurom gama Easy este exptrem de uşor de asamblat – tot ce trebuie să faci este să ataşezi bolul de procesare în şănţuleţul din baza aparatului.

Zgomot redus. Motorul silenţios permite prepararea sucului în orice moment al zile, chiar şi dimineaţa devreme sau noaptea, fără grija unui zgomot excesiv.



Inclinare de 7 ° pentru a curge şi ultima picătura
. Partea de jos a bolului de procesare are o înclinare de şapte grade pentru a colecta şi ultima picătură de suc după ce procesul de stoarcere s-a terminat.

Parghie de ridicare uşor de folosit. Glisează butonul în jos când vrei să storci fructe sau legume. Glisează butonul în sus cand vrei să prepari îngheţată din fructe îngheţate sau când vrei să speli aparatul. Când butonul este în jos ingredientele se mai storc încă o dată. Pentru o curăţare rapidă şi uşoară glisează butonul în sus.

Introduceţi ingredientele în condiţii de siguranţă cu noua şi îmbunătăţita pâlnie de alimentare. Pâlnia dubla de alimentare de la Hurom este acum şi mai sigură de folosit datorită formei care nu necesită ca utilizatorii să introducă mâna în gura de alimentare când aprovizioneaza storcătorul cu ingrediente pentru stoarcere. Pâlnia lărgită de alimentare a storcătorului il face să stoarcă mai uşor igrediente de o varietate de mărimi şi forme.

Uşor de folosit şi cu o formă exterioară concentrată pe detalii. Mult timp apreciat de către toţi utilizatorii de storcător Hurom, butonul pentru pornire şi tăviţa pentru vasul de suc completează acest aparat având totuşi un design meticulos.
Nu stii ce storcator Hurom sa alegi? Daca esti indecis, mai bine testeaza!

Caracterisitici:

 

Ce poate să facă Hurom pentru sanătatea ta ? Alege Hurom înainte să fie prea târziu. Storcătorul HUROM slow juicer nu este un blender sau un storcător centrifugal, el folosește o tehnologie revolutionară de stoarcere cu un ax melcat cu ajutorul caruia se obține prin presare la rece o stoarcere cât mai naturală a sucului din fructe sau legume chiar și din frunze, fără degradarea acestuia prin încălzire sau frecare, ca și în cazul storcătoarelor tradiționale cu lamă sau centrifugă. Fructele și legumele sunt strivite în prealabil, urmând presarea la rece, obținându-se cantitatea maximă de suc posibilă, noexidat, neaerat, cu păstrarea vitaminelor , mineralelor, enzimelor, nutrienților și antioxidanților, practic un suc mult mai sănătos decât în cazul utilizării storcătoarelor centrifugale.

Hurom: o sursă de fericire în viața ta. Cu Hurom, viața ta de zi cu zi va fi îmbogățită de prospețimea naturii, în mijlocul agitației din viața metropolitană. Ne propunem să vă umplem viața cu idei și momente care să vă conducă pe calea către o viață mai sănătoasă, mai extraordinară și mai fericită în viitor, cu ajutorul storcătoarelor noastre lente. Mai mult decât atât, Hurom ar putea fi subiectul multor conversații memorabile cu oameni la care ții, atunci când împărtășești sfaturi nutriționale de înaltă calitate cu prietenii și cei dragi și va deveni în cele din urmă o alegere de stil de viață care îți revitalizează viața. Hurom va fi o sursă de fericire în viața ta, prin arta sucului lent.

Scurtă Istorie: Fondată în 1974, Hurom este o marcă de aparate de bucătărie sud-coreeană care oferă o varietate de storcătoare care sunt ideale pentru a face sucuri și piureuri din legume, fructe, verdeață cu frunze și nuci. Tehnologia patentată de Hurom, Slow Squeezing, stoarce sucul în loc să mărunțească fructele și legumele, precum alte storcătoare și amestecătoare, reducând astfel deteriorarea ingredientelor și menținând intacte gustul natural și nutriția. Hurom a devenit cel mai mare vânzător de storcătoare cu presă lentă și rece din lume.

Echipa magNet: Face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.