produse

Storcător prin presare la rece Philips Avance MicroMasticating HR1896/70

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HR1896/70
EAN: 8710103750154
Lansat în: Q1 2016
Date brute
G: 5,30kg
L: 43,30cm
l: 35,90cm
Î:14,60cm

Descriere

MicroMasticating extrage până la 90%* din fruct. Fructele şi legumele conţin multe mii de celule care conţin suc, vitamine şi alte substanţe nutritive vitale. Tehnologia inovatoare MicroMasticating de la Philips este concepută să deschidă celulele pentru a stoarce la maximum ingredientele tale preferate, ajutându-te să obţii până la 90%* din fructe în pahar, nu la gunoi.

Stoarce fructele tale preferate, inclusiv banane şi mango. Prepară sucuri sănătoase delicioase din fructe moi şi legume tari. Poţi stoarce toate combinaţiile preferate şi poţi folosi acest produs chiar şi pentru fructele cu amidon, care, de obicei, sunt greu de stors, cum ar fi banana şi mango.

Include frunze, legume verzi şi fructe lemnoase în băuturile tale. Frunzele şi legumele verzi bogate în fibre sunt şi ele ingrediente foarte bune pentru sucuri sănătoase şi toate pot fi procesate cu acest storcător. Iarba de grâu, spanacul şi multe altele pot aduce un plus de sănătate sucurilor cu ajutorul tehnologiei MicroMasticating. Poţi chiar să adaugi anumite nuci, cum ar fi migdalele, pentru a prepara lapte de migdale.

Funcţia de precurăţare stoarce până la ultima picătură de suc. Funcţia de pre-curăţare este un program special care stoarce şi ultima picătură de suc din storcător, curăţându-l în acelaşi timp. Acest lucru te ajută să obţii tot ce este mai bun din fructe şi legume fără să pierzi cantităţi mari de suc care se elimină la curăţare.

Se demontează uşor şi se curăţă fără a fi nevoie de ustensile de bucătărie. Având un design cu o demontare uşoară şi componente fără rame, acest storcător se curăţă uşor numai cu apă de la robinet. Pentru că nu există margini ascuţite, fibrele sau particulele ingredientelor se curăţă în câteva secunde.

Design unic fără sită pentru curăţare într-un singur minut. Designul unic fără sită permite sucului să curgă uşor în pahar printr-un filtru care elimină ingredientele nedorite din suc şi este atât de uşor de curăţat că nu îţi trebuie nicio perie.

Sistemul inovator antipicurare te ajută să nu murdăreşti blatul. Sistemul antipicurare îţi permite să te opreşti între seriile de stoarcere şi să nu murdăreşti blatul. Pur şi simplu, apasă pe partea de jos a gurii de evacuare a storcătorului şi, fără să îţi uzi degetele, sucul se va opri din curgere.

LED-urile te anunţă când reasamblarea este corectă. LED-ul te anunţă când poţi să foloseşti storcătorul. După ce îl reasamblezi, poţi afla când este pregătit pentru stoarcere sau dacă trebuie să îi aşezi piesele în poziţia corectă. Totul pentru siguranţa ta.

Storcător subţire cu toate piesele integrate. Designul optimizat cu lăţime de 11 cm îţi permite să ţii storcătorul pe blat tot timpul, fiind, astfel, pregătit pentru sucuri. Ocupă foarte puţin spaţiu atunci când este depozitat, dar şi când este folosit, pentru că este complet integrat, aşa că nu ai nevoie de compartimente externe atunci când prepari suc.

Suc direct în paharul tău. Faptul că poţi să prepari sucul direct în pahar îţi permite să prepari ce doreşte fiecare membru al familiei, evitând să foloseşti şi să cureţi piese inutile şi având blatul liber tot timpul.

Carte de bucate inclusă. Alegerea reţetelor şi a ingredientelor perfecte reprezintă un element important pentru gustul sucului tău. În această carte îţi oferim 40 de reţete şi indicaţii despre beneficiile nutritive pe care le are fiecare reţetă.

Piesele demontabile se pot depozita în recipientul pentru pulpă. Toate piesele mici demontabile ale storcătorului, cum ar fi tava, împingătorul şi vasul pentru suc, se pot depozita în recipientul pentru pulpă. În acest fel, ai toate piesele depozitate în siguranţă şi ştii întotdeauna unde să le găseşti când vrei să prepari suc.

* - Teste interne realizate pe câte 1000 g de struguri, mere, mure, căpşuni, roşii, pepene verde, portocale şi rodii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.