produse

Storcător prin presare la rece Philips Viva HR1887/80

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HR1887/80
EAN: 8710103795612
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 5,86kg
L: 39,50cm
l: 44,00cm
Î:18,50cm

Descriere

Tub de alimentare cu deschidere largă, de 70 mm. Economiseşte timp şi începe să prepari suc mai rapid. Majoritatea fructelor şi legumelor nu mai trebuie tăiate pentru a fi procesate de acest storcător. Nu trebuie decât să le introduci în tubul de alimentare XL de 70 mm şi să savurezi o doză mărită de substanţe nutritive în fiecare zi.

Tehnologie QuickClean cu microsită uşor de curăţat. Cu tehnologie QuickClean, care include microsita noastră uşor de curăţat. Toate piesele sunt uşor de demontat şi de curăţat.

Cu sistem anti-picurare pentru a păstra blatul de bucătărie curat. Blatul de bucătărie va rămâne curat graţie sistemului antipicurare integrat.

Piesele detaşabile pot fi spălate şi în maşina de spălat vase. Graţie designului unic, poţi asambla rapid noul storcător prin presare la rece şi poţi începe imediat utilizarea. Este totodată uşor de demontat şi rapid de curăţat. Toate piesele detaşabile pot fi curăţate sigur în maşina de spălat vase, ceea ce uşurează curăţarea după utilizarea zilnică.

Stoarce toate fructele preferate, inclusiv rodii. Eliberează potenţialul nutriţional al fructelor cu o capacitate de extragere de până la 80 %*. Un storcător lent excelent pentru legumele cu frunze.

O aplicaţie sănătoasă pentru reţete de sucuri delicioase. Descarcă aplicaţia gratuită Philips Healthy Drinks. Conţine o mulţime de reţete de sucuri delicioase şi pline de inspiraţie. De la cure de detoxifiere la sucuri energizante şi chiar sucuri care te ajută să dormi liniştit. Cu informaţii nutriţionale detaliate.

* - Teste interne realizate pe câte 1000 g de struguri, mere, mure, căpşuni, roşii, pepene verde, portocale şi rodii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.