produse

Storcător BOSCH VitaJuice 2 MES25A0, 700W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MES25A0
EAN: 4242002812151
Date brute
G: 5,30kg
L: 45,00cm
l: 35,50cm
Î:25,50cm

Descriere

SafetyStop. Siguranța pe primul plan. SafetyStop oferă protecție eficientă împotriva accidentelor: atunci când deschizi capacul în timpul funcționării, motorul se oprește imediat și automat în câteva secunde. Aparatul poate fi pornit numai dacă toate componentele sunt asamblate corespunzător.

Caracteristici produs: Heavy duty motor: 700 W. Tub de alimentare extra-larg (73 mm) pentru stoarcerea rapidă şi uşoară a fructelor şi legumelor întregi. Microsită din inox pentru cea mai bună extracţie. Cleme de prindere şi fixare din aluminiu. Utilizare universală, pentru diferite tipuri de fructe şi legume.

Confort. Conul de scurgere cu funcţie DripStop previne picurarea sucului şi contribuie la menţinerea curăţeniei pe blatul de bucătărie după stoarcerea fructelor şi legumelor. Recipient mare pentru reziduuri, detaşabil, cu o capacitate de 2 litri. 2 viteze selectabile pentru fructe tari şi moi. Eliminarea automată a pulpei reziduale. Depozitare ușoară - compartiment pentru stocare cablu.

Curăţare uşoară. Toate componentele pot fi curăţate în maşina de spălat vase.

Accesorii incluse: recipient pentru suc cu o capacitate de 1,25 litri, cu separator de spumă; perie inclusă pentru curăţarea uşoară a sitei.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.