produse

Robot de bucătărie TEFAL Double Force DO821838, 1000W (3 trepte), Sistem EasyLock, Tehnologie PowelixLife, Bol 3L, Blender 2L

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 819,99 Lei
Diferență: 270,00 Lei
549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: DO821838
EAN: 3016661159237
Date brute
G: 8,06kg
L: 47,00cm
l: 46,00cm
Î:27,90cm

Documente oficiale

Descriere

collage%2849%29.jpg●Robotul de bucătărie DoubleForce: un duo perfect în bucătărie!
●Cu robotul de bucătărie multifuncțional DoubleForce, nu este nevoie să alegi între viteză și putere, datorită celor două ieșiri ale motorului din dotare, acesta oferă rezultate optime.
●Noua tehnologie PowelixLife oferă noi posibilități de a prepară orice tip de rețetă, rapid și ușor, datorită învelișului de titan al lamelor. Această nouă generație de lame, combinată cu puterea motorului, oferă performanțe de top și rezistență sporită.

Dotat cu o putere de 1000 W, un bol principal cu o capacitate de 3 L, un recipient de tip blender cu o capacitate de 2 L, plus un total de 6 setări de viteză.
●DoubleForce manipulează toate tipurile de ingrediente, de la cele mai mici la cele mai mari, dispunând de un set complet de accesorii, DoubleForce este robotul de bucătărie multifuncțional pentru radere, feliere, tocare, frământare și multe altele.
●În plus, cu sistemul său exclusiv EasyLock, blocarea capacului nu a fost niciodată mai ușoară, elegant și robust, DoubleForce este aliatul perfect în bucătărie!


Caracteristici esențiale:

DoubleForce-00.jpg
-Două ieşiri de motor diferite.
Fiecare ieșire de motor asigură nivelul optim de învârtire și de viteză pentru vasul funcțional, mov: viteză mică, dar putere de învârtire mare pentru bolul de tocare, portocaliu: viteză mare, dar forță mai mică de învârtire pentru vasul blender-ului.

DoubleForce-01.jpg
-Sistem exclusiv EasyLock.
Blocarea capacului nu a fost niciodată mai uşoară: oriunde l-ai plasa pe bol, trebuie doar să rotești câteva grade în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca, bolul pentru tocare poate fi, de asemenea, blocat în două poziții pe robotul de bucătărie pentru a se potrivi atât utilizatorilor dreptaci, cât și celor stângaci.

DoubleForce-02.jpg
-Tehnologia lamelor PowelixLife.
Acestea dispun de un înveliș de titan ce oferă o performanță îndelungată a lamelor.

DoubleForce-03.jpg
-Set cuprinzător de accesorii.
Robotul de bucătărie DoubleForce este echipat cu o gamă largă de instrumente eficiente și dedicate: o lamă din oțel inoxidabil pentru a tăia și mărunți toate tipurile de ingrediente; 2 discuri reversibile din oțel inoxidabil pentru răzuire grosieră, feliere, răzuire fină / feliere și răzuirea / mărunțirea legumelor sau a brânzei; un recipient de tip blender pentru a mixa supe delicioase, sucuri, smoothie-uri etc.; un accesoriu pentru frământare pentru a prepara atât aluat moale cât și dens; tocător pentru a marunţi fin ceapă, usturoi, condimente, etc.; un tel pentru a bate frişcă pentru deserturi şi pentru a emulsiona sosuri cum ar fi maioneza.

DoubleForce-04.jpg
-Procesare de înaltă capacitate și puternică a mâncării.
Cu motorul său de 1000 W, bolul său principal cu o capacitate de 3L și blenderul său cu o capacitate de 2L, DoubleForce este capabil să proceseze orice tip de ingredient, de la cele mai mici până la cele mai mari.

DoubleForce-05.jpg
-6 trepte de viteză.
Fiecare dintre cele 2 motoare dispune de câte 2 trepte de viteză + funcția Pulse, disponibile prin intermediul selectorului manual, un total de 6 trepte pentru o varietate de preparate.

DoubleForce-06.jpg
-Standarde de înaltă calitate.
DoubleForce a fost conceput special pentru a fi elegant, cu finisările sale metalice și insertile de crom, dar și robust: rămâne extrem de stabil pe blatul de bucătărie, chiar și când este folosit la putere maximă. De asemenea, vine cu o cutie de depozitare, în așa fel încât instrumentele de tăiere și de frământare să încăpă perfect în bol.


Specificații:
•Tip: kitchen machine.
•Tip utilizare: rezidențial.
•Putere: 1000 (W).
•Trepte de viteză: 3.
•Capacitate bol: 3 (l).
•Capacitate blender: 2 (l).
•Funcții principale: tocare, frământare, feliere, radere.
•Accesorii incluse: accesoriu frământare, disc feliere, recipient blender, accessoriu tel.
•Conținut pachet: 1 x tel; 1 x robot de bucătărie; 1 x recipient blender; 2 x discuri reversibile;  1 x accesoriu pentru frământare.
•Culoare: negru

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.