produse

Robot de bucătărie Philips HR7520/00 [Gama Viva Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR7520/00
Date brute
G: 4,19kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare. Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor şi pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

Preparare rapidă cu tub larg de alimentare pentru tăiere prealabilă minimă. Preparare rapidă cu tub larg de alimentare pentru tăiere prealabilă minimă.

Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor. Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor.

Toate accesoriile pot fi spălate în maşină. Toate accesoriile pot fi puse în raftul de sus al maşinii de spălat vase pentru curăţare uşoară.

Vas rezistent şi transparent pentru utilizare intensă. Vasul rezistent de 1,5 litri are o capacitate de lucru de 1 litru, pentru până la 5 porţii de smoothie odată.

Motor puternic de 850 W pentru procesare fără efort. Motorul puternic poate face faţă cu uşurinţă unei varietăţi impresionante de ingrediente, precum aluat de pâine, legume tari, boabe de cafea, brânză sau ciocolată. De asemenea, feliază şi rade cu uşurinţă.

Multifuncţional: frământă, bate, rade, feliază, macină şi stoarce. Datorită celor peste 30 de funcţii, posibilităţile sunt nelimitate: mâncare gătită, pâine, sosuri, boabe de cafea măcinate, sucuri, şi multe altele. Utilizează accesoriile de calitate superioară şi multifuncţionale pentru a toca, pasa şi mărunţi ingredientele (cu lama în formă de S) sau doar feliază şi rade (discul 2 în 1). Poţi face orice doreşti!

Cod de culori pentru reglarea vitezei şi potrivirea uşoară a accesoriilor. Pentru rezultate perfecte de fiecare dată, potriveşte accesoriul cu viteza de aceeaşi culoare. Utilizează viteza 1 pentru a prepara frişcă, a bate ouă şi pentru a frământa aluaturi pentru produse de patiserie şi pâine. Viteza 2 este ideală pentru a toca ceapă şi carne, pentru a prepara smoothie-uri şi altele.

Amprentă mai mică şi depozitarea tuturor accesoriilor în bol. Robotul de bucătărie compact Viva ocupă mai puţin spaţiu pe blatul de bucătărie, însă este complet echipat cu toate accesoriile esenţiale, care pot fi depozitate uşor în interiorul bolului.

Discuri 2 în 1 din oţel inoxidabil cu două feţe: rade şi feliază. Cu discul ergonomic cu două feţe este uşor să feliezi cu o faţă şi să razi cu cealaltă!

Prepară până la 5 porţii simultan în bolul cu o capacitate de 1,5 l. Bolul generos de 2,1 l (capacitate de lucru 1,5 l) îţi permite să amesteci până la 5 porţii de supă rece dintr-o singură mişcare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.