produse

Robot de bucătărie KENWOOD Chef KVC3110S - 0W20011166, 1000W (7 trepte și Pulse), Bol 4.6l din oțel inoxidabil, Carcasă integral metalică, Frământă, Amestecă, Stainless Steel

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.999,99 Lei
Diferență: 430,00 Lei
1.569,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KENWOOD România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KVC3110S
EAN: 5011423191508
Date brute
G: 12,10kg

Descriere

Noul robot de bucătarie Kenwood Chef KVC3100S




Caracteristici:

Motor 1000 W.

Punctul forțe al robotului îl reprezintă motorul puternic de 1000 W, care se diferențiază prin controlul electronic ce asigura precizie, atât când sunt framantate alimente dure cu volum mare, cât și când vine vorba de preparate delicate. Astfel, robotul face față celor mai mari provocări culinare.

Viteză variabilă + Puls.

Robotul dispune de un buton rotativ modern pentru modificarea eficientă și intuitivă a treptelor de viteză, fără că robotul să se oprească din funcționare în acest timp. Utilizați funcția Puls pentru extra viteză în timpul amestecării.

Mișcare de rotație planetară.

Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor și în același timp, de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt împinse constant în centrul vasului, pentru a fi integrate în totalitate, sistemul garantând astfel un rezultat perfect de amestecare sau frământare.

Vas 4.6 litri din oțel inoxidabil.

Robotul Chef KVC3110S include un vas conceput din oțel inoxidabil, cu capacitatea de 4.6 litri, în care puteți prepară feluri de mâncare delicioase, pentru toți cei dragi. Limitarea cantității preparate nu va mai reprezenta o problema, datorită vasului încăpător și rezistent.

3 accesorii de patiserie.

Amestecați, framantati și mărunțiți ingredientele cu ajutorul celor 3 accesorii de patiserie incluse, concepute din aluminiu. Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, optați pentru accesoriul de maruntire K, carligul pentru frământarea aluatului sau pentru țelul dedicat cremelor.

Telul pentru creme este special conceput pentru a capta aerul în timpul amestecării și pentru prepararea deșerturilor ce conțîn crema.

   

Cârligul pentru aluat facilitează framantarea aluatului, pentru a obține o baza perfectă pentru brioșe, chifle, pâine sau pizza.

   

Accesoriul K marunteste biscuiții, migdalele sau untul pentru blaturile cu consistentă perfect omogenă.

   

Blender 1.5 litri din acril fără BPA

 

Robotul Chef KVC3110S vine însoțit de un blender din acril fără BPA, cu capacitatea de 1.5 litri, în care puteți pasă cu ușurință ingredientele pentru supe, piureuri, sosuri, sau sucuri delicioase și omogene. Obțineți o multitudine de preparate gustoase și perfect amestecate, cu ajutorul blenderului inclus. 

   

Capac de plastic antistropire

 

Protejați hainele și bucătăria de pete de mâncare cu ajutorul capacului anti-stropire, special conceput cu o porțiune care va permite adăugarea ingredientelor în timpul utilizării. Bucurați-va de simplitatea de a găti, fără pete de mâncare!

   

Componente compatibile cu mașînă de spălat vase 

Procesele de întreținere și curățare sunt esențiale utilizării robotului. Astfel, puteți introduce părțile componente ale acestuia în mașînă de spălat vase, conform instrucțiunilor prezente în manualul de utilizare. 

Specificații:

Putere: 1000 W
Tensiune alimentare: 220 V
Capacitate bol: 4.6 l
Tip: Kitchen machine
Funcții principale: Blender;
Frământare;
Mixare
Utilizare: Rezidențial
Material carcasă: Plastic
Material bol: Inox
Caracteristici cheie: Sistem anti-alunecare;
Pulse
Accesorii incluse: Accesoriu frământare;
Accessoriu tel
Lungime: 38 cm
Lățime: 28.5 cm
Înălțime: 30.5 cm
Greutate:
Culoare: 
11.7 Kg
Argintiu 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.