produse

Robot de bucătărie BOSCH MultiTalent 8 MC812S814, 1250W, Brushed Stainless Steel

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MC812S814
EAN: 4242005109319
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 6,70kg
L: 40,00cm
l: 40,00cm
Î:39,00cm

Descriere

Setarea optimă pentru orice fel de sarcină. Cu o viteză variabilă, cu indicator LED, precum și cu o funcție pentru mărunțirea cuburilor de gheață și o funcție impuls care acționează intermitent (de exemplu, la mărunțirea cuburilor de gheață), nimic nu poate fi mai ușor.

Funcția de detectare inteligentă a accesoriilor setează automat viteza potrivită. Nu ești sigur la ce viteză vor fi prelucrate optim ingredientele? Indiferent de accesoriul utilizat, robotul de bucătărie setează automat viteza potrivită pentru fiecare accesoriu pentru a obține rezultate optime. Tehnologia ColourCoding de pe aparat garantează că instalezi accesoriile în mod corect.

Accesoriile pot fi depozitate direct în bol. Acum ai accesoriile mereu la îndemână. Accesoriile standard pot fi depozitate cu ușurință în bolul de 2,3 l. Cu ajutorul marcajelor, este ușor și rapid să le așezi în spațiul de depozitare. Acum ai mai mult spațiu chiar și în cea mai mică bucătărie. 

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea după prepararea alimentelor durează mult. Acum curățarea a devenit mai ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Bol XXL și blender pentru cantități mari. 1,5 kg de aluat poate fi preparat într-un bol cu capacitatea de 3,9 l. În blenderul din Tritan de calitate superioară, cu capacitate de 1,5 l, poți să amesteci ușor și rapid smoothie-uri și cocktailuri.

Obține rezultate perfecte chiar și cu cantități foarte mari. Unele amestecuri necesită o atenție și putere mare pentru mixare. Datorită motorului puternic poți procesa rapid și ușor chiar și cantitățile mari, precum și aluaturile dificile. Așadar, poți să te bucuri de rezultate excelente mult mai rapid.

Prepară smoothie-uri cu blenderul inclus. Prepararea smoothie-urilor proaspete în fiecare zi poate însemna multă muncă. Dar nu mai este cazul acum. Cu blenderul cu capacitate de 1 litru este ușor să prepari smoothie-uri sau sosuri delicioase. După folosire îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Blender din Tritan care nu lasă gust sau miros mâncării. Nu ești sigur dacă supa fierbinte ar putea să fie o problemă pentru blender? Cu blenderul de calitate superioară din Tritan,cu capacitate de 1,5 l, este ușor să prepari cantități mari de supe fierbinți și de băuturi foarte reci. Blenderul nu lasă gust sau miros mâncării, iar după utilizare îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Versatilitate cu până la 45 de funcții. În general, ai nevoie de electrocasnice diferite pentru sarcini diferite. Dar nu mai este cazul acum. Indiferent că tai fructe, răzuiești legume, feliezi brânză, amesteci aluat sau bați frișcă, robotul nostru de bucătărie te ajută să obții rezultate optime datorită gamei variate de accesorii și a funcțiilor disponibile.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.