produse

Robot de bucătărie BOSCH MultiTalent 3 MCM3100W, 800W

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 29 Mar. - Luni 1 Apr.

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 458,99 Lei
Diferență: 109,00 Lei
349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MCM3100W
EAN: 4242002853314
Lansat în: Q3 2015
Date brute
G: 3,50kg
L: 36,90cm
l: 29,80cm
Î:26,80cm

Accesorii

Disc pentru cartofi prăjiți BOSCH MCZ1PS1 - 00260974, Pentru gama MCM
84,99 Lei
Disc răzuire grosieră BOSCH MCZ1RS1 - 00651646, Pentru gama MCM
79,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Peste 20 de funcții de tocare, răzuire etc. Gătești des preparate cu legume? Fie că răzuiești legume precum cartofii sau castraveții, fie că tai ceapă sau fructe, datorită unei game largi de accesorii, precum cuțitul universal din oțel inoxidabil și discul reversibil pentru tăiere și răzuire, robotul de bucătărie este ajutorul ideal pentru preparatele tale.

Rezultate perfecte datorită motorului puternic. Îți place să economisești timp atunci când gătești? Datorită motorului puternic, cu două trepte de viteză și funcție de Pulse pentru aluaturi dificile, poți să prepari cu ușurință o masă rapidă și gustoasă. Așadar, ai mai mult timp pentru alte lucruri.

Accesoriile pot fi depozitate direct în bol. Acum ai accesoriile mereu la îndemână. Accesoriile standard pot fi depozitate cu ușurință în bolul de 2,3 l. Cu ajutorul marcajelor, este ușor și rapid să le așezi în spațiul de depozitare. Acum ai mai mult spațiu chiar și în cea mai mică bucătărie.

Mai mult spațiu chiar și într-o bucătărie mică datorită designului compact. Dacă ai un apartament mic sau o bucătărie mică, un robot de bucătărie cu dimensiuni compacte te ajută să economisești spațiu. Datorită designului compact robotul de bucătărie ocupă foarte puțin spatiu, fiind ușor de folosit chiar și în cea mai mică bucătărie.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea după prepararea alimentelor durează mult. Acum curățarea a devenit mai ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Bol transparent din plastic, cu capac și împingător. Aluatul din drojdie crește cel mai bine într-un vas acoperit întrucât aerul cald este păstrat înăuntru. Bolul transparent cu capacitate de 2,3 l și cu capac transparent îți permite să verifici dacă aluatul a crescut deja fără să fie necesar să deschizi bolul.

Accesorii incluse:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.