produse

Robot de bucătărie Bosch MUM4 MUM48R1, 600 W, roşu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: MUM48R1

Descriere

landing-pages-partener-bosch.jpg

MultiMotion Drive - braţ multifuncţional cu 3 posibilităţi de cuplare în poziţii diferite.

Depozitare ușoară a cablului. Uită de ascunderea cablului. Robotul de bucătărie are un compartiment pentru depozitarea ușoară a cablului.

Umplere ușoară datorită poziției de repaus. Nu lăsa aluaturile dificile să îți strice buna dispoziție. Dimensiunile mici și compacte ale robotului îți asigură mai mult spațiu în bucătărie. Înclinarea accesoriilor de mixare a aluatului către partea din spate a bolului permite adăugarea ușoară a ingredientelor. Aceasta face ușoară umplerea bolului prin partea din față.

Inclusiv set de patiserie preparatele tale. Ai accesoriile potrivite pentru diverse utilizări. Setul de patiserie cu tel, paleta de amestecat și cârligul pentru frământat sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizări asigurându-ți rezultate perfecte. Cu aceste accesorii poți să prepari cu ușurință meringue, amestec pentru prăjituri fine și aluaturi consistente. Toate acestea pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Bol de 3.9 l pentru consistența optimă a aluaturilor. Nu-ți poți da seama dacă bolul este potrivit nevoilor tale doar după dimensiunile acestuia. Pentru a obține cele mai bune rezultate, forma interioară a bolului și accesoriile sunt se potrivesc perfect împreună. Bolul de 3.9 l din oțel inoxidabil este potrivit atât pentru prepararea de până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri, cât și pentru aluaturi de până la 1.5 kg.

Preparare ușoară datorită celor 4 trepte de viteză. Treptele de viteză fac prepararea mult mai ușoară. Cu 4 setări individuale de viteză și o funcție Impuls, preparatele tale pot fi gătite cu ușurință.

Rezultate perfecte datorită sistemului de mixare planetară 3D. Pentru rezultate perfecte ingredientele trebuie amestecate omogen. 3D PlanetaryMixing presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții simultan, în orice moment, astfel încât toate ingredientele sunt mixate temeinic. Acesta asigură amestecarea optimă a tuturor ingredientelor fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea robotului după prepararea aluatului durează destul de mult. Acum te bucuri de confort chiar și după prepararea aluaturilor. Cele mai multe accesorii sunt lavabile în mașina de spălat vase asigurându-ți mai mult confort în utilizare și mai multă economie de timp. 

Accesorii incluse:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.