produse

Robot de bucătărie BOSCH MultiTalent 3 Plus MCM3PM386, 900W, Brushed Stainless Steel

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 728,99 Lei
Diferență: 189,00 Lei
539,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MCM3PM386
EAN: 4242005229888
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 4,30kg
L: 40,20cm
l: 37,50cm
Î:26,00cm

Descriere

Funcția de detectare inteligentă a accesoriilor setează automat viteza potrivită. Nu ești sigur la ce viteză vor fi prelucrate optim ingredientele? Indiferent de accesoriul utilizat, robotul de bucătărie setează automat viteza potrivită pentru fiecare accesoriu pentru a obține rezultate optime. Tehnologia ColourCoding de pe aparat garantează că instalezi accesoriile în mod corect.

Mărunțește cantități mici de ierburi aromatice, carne, brânză, legume sau fructe. Îți place să pregătești preparate cu ingrediente proaspete, dar fără prea mult efort? Dispozitivul universal de mărunțire este ideal pentru mărunțirea simplă și rapidă a cantităților mici de ierburi aromatice, carne, brânză, legume și fructe. Nu mai ai nevoie de alt aparat, iar ingredientele sunt proaspăt preparate cât ai clipi.

Accesoriile pot fi depozitate direct în bol. Acum ai accesoriile mereu la îndemână. Accesoriile standard pot fi depozitate cu ușurință în bolul de 2,3 l. Cu ajutorul marcajelor, este ușor și rapid să le așezi în spațiul de depozitare. Acum ai mai mult spațiu chiar și în cea mai mică bucătărie.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea după prepararea alimentelor durează mult. Acum curățarea a devenit mai ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Bol transparent din plastic, cu capac și împingător. Aluatul din drojdie crește cel mai bine într-un vas acoperit întrucât aerul cald este păstrat înăuntru. Bolul transparent cu capacitate de 2,3 l și cu capac transparent îți permite să verifici dacă aluatul a crescut deja fără să fie necesar să deschizi bolul.

Rezultate perfecte datorită motorului puternic Îți place să economisești timp atunci când gătești? Datorită motorului puternic, a celor două trepte de putere și a funcției Pulse, ideală pentru aluaturi dificile, poți să prepari cu ușurință o masă rapidă și gustoasă. Așadar, ai mai mult timp pentru alte lucruri.

Prepară smoothie-uri cu blenderul inclus. Prepararea smoothie-urilor proaspete în fiecare zi poate însemna multă muncă. Dar nu mai este cazul acum. Cu blenderul cu capacitate de 1.5 litri este ușor să prepari smoothie-uri sau sosuri delicioase. După folosire îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Macină boabe de cafea și condimente. Cafeaua din boabe proaspăt măcinate are gustul cel mai bun, dar măcinarea poate să dureze mai mult timp. Datorită funcției de măcinare cu cuțit robust, poți măcina într-o clipă boabe de cafea și mirodenii.

Blender din Tritan care nu lasă gust sau miros mâncării. Nu ești sigur dacă supa fierbinte ar putea să fie o problemă pentru blender? Cu blenderul de calitate superioară din Tritan,cu capacitate de 1,5 l, este ușor să prepari cantități mari de supe fierbinți și de băuturi foarte reci. Blenderul nu lasă gust sau miros mâncării, iar după utilizare îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Peste 50 de funcții pentru accesoriile incluse. Cauți un aparat complet pentru toate funcțiile ustensilelor de bucătărie? Răzuiește legumele sau toacă fructele rapid, frământ aluatul perfect pentru pâine, prepară un smoothie delicios, toacă ceapă, răzuiește morcovi, macină boabe de cafea sau toacă ierburi aromatice. Datorită celor 50 de funcții robotul de bucătărie te ajută sa obții rezultate pefecte.

Accesorii incluse:

Mai multe detalii:

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Valerică Manole

29 Dec 2021

Produs bun

Achizitie verificata

Am cumpărat un produs resigilat, totul a fost ok, în sensul de comandat, plătit, primit în termen foarte scurt. Nu am interacționat cu personalul pentru că am bifat opțiunea fără să fiu sunat, însă în fond rezultatul contează. Robotul de bucătărie a confirmat așteptările mele, am apreciat că a fost împachetată cutia respectivă într-un alt ambalaj, tocmai pentru a se evita deteriorarea în timpul transportului. Inițial am avut rezerve, că nu mai cumpărasem de la magNET.ro, dar se pare că nu au fost justificate. Recomand magazinul, având în vedere și prețurile bune.

R*****

28 Feb 2024

Recomand

Comerciant de nota 10, prezinta pe site toate informatiile necesare despre produse si pt cei mai putin priceputi, ii ajuta cu consiliere telefonica. Pret bun, produsul sigilat, livrat in stare perfecta, iar produsul in sine foarte bun, drept pt care sunt foarte multumita,
Recomand atat comerciantul magNET cat si robotul Bosch.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.