produse

Prăjitor de pâine compact TEFAL Equinox TT420D30, 825~980W (7 trepte), 2 Fante, Dezgheţare, Încălzire, High Lift, Buton STOP, Tăviță, Centrare automată (Stainless Steel)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: TT420D30
EAN: 3016661148187
Date brute
G: 1,80kg
L: 33,50cm
l: 22,00cm
Î:23,00cm

Descriere

Prăjitorul de pâine Tefal Equinox: Combinaţia optimă dintre eleganţă şi performanţă.

Descoperă Equinox, noul prăjitor de pâine de la Tefal.

Un prăjitor de pâine intuitiv, pentru a vă asigura cea mai bună pâine prăjită în fiecare dimineaţă: panoul frontal cu indicatoare luminoase îţi permite să accesezi cu ușurință toate setările.

Termostat ajustabil cu 7 nivele de control al gradului de rumenire 3 funcţii: un buton pentru a opri ciclul de prăjire în orice moment, un buton pentru dezghețare pentru a prăji pâine congelată, un buton pentru a reîncălzi pâinea prăjită anterior.

Dispune, de asemenea, de un sistem pentru ridicarea completă a mânerului pentru a putea scoate cu uşurinţă chiar și cele mai mici felii de pâine prăjită, și o tavă de firimituri detașabilă pentru a păstra întotdeauna prăjitorul de pâine curat.

Datorită designulului robust şi elegant, din oţel inoxidabil, Equinox întregeşte aspectul oricărei bucătării.

Mai multe detalii:

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Anghel Alina

30 Nov 2021

Toasterul perfect

Achizitie verificata

Are un aspect elegant și prăjește pâinea perfect. Are și tăviță pentru a strânge firimiturile, ceea ce e foarte util. A sosit rapid. Recomand.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.