Prăjitor de pâine Bosch TAT7S45, gri, 1800 W, 4 felii

COD: TAT7S45
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc magazin

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

O modalitate plăcută de a începe ziua împreună – cu câteva felii de pâine toast pregătite la un toaster cu design excepțional, cu capacitate de 4 felii. Economisiți timp și bucurați-vă împreună de micul dejun. Datorită celor 4 sloturi, mai multe felii de pâine pot fi preparate în același timp. Pentru o varietate de preferințe. Ambele compartimente de prăjire pot fi operate independent și reglate la diferite grade de prăjire. Rumenire uniformă face ca toastul să fie perfect. Automatic shutoff - deconectează automat toasterul dacă feliile de pâine se blochează. Funcţie de decongelare şi încălzire.

Citeste descrierea completa
439,99 Lei -22%
mai ieftin cu 95,00 Lei
344,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Economisești timp cu ajutorul prăjitorului de pâine pentru 4 felii. Acum poți începe ziua într-un mod mai relaxat și mai plăcut economisind timp la preparatul pâinii prăjite. Datorită celor 4 fante ale prăjitorului de pâine pot fi păjite mai multe felii de pâine în același timp. Nimeni nu mai trebuie să aștepte până se termină feliile de pâine prăjită ale celorlalți. Te poți bucura de micul dejun împreună cu cei dragi.

Simte-te ca în weekend deși ești în cursul săptămânii. Majoritatea oamenilor se răsfață cu un mic dejun cu adevărat în weekend. Cum ar fi dacă ai putea trăi experiența unui scurt weekend în timpul săptămânii? Setarea pentru decongelare și încălzire nu doar dezgheață pâinea, ci o și încălzește - ca și când ar fi direct de la brutărie.

Camerele de prăjire pot fi operate separat, pentru mai multă flexibilitate. Oamenilor le place pâinea prăjită în mod diferit. Unora le place prăjită mai moale, altora, mai crocantă. De aceea, ambele camere de prăjire pot fi operate și independent una față de cealaltă. În partea dreaptă, de exemplu, poate fi setat un nivel de prăjire diferit de cel din stânga. Aceasta înseamnă că fiecare primește pâinea prăjită exact cum îi place cel mai mult.

Pâinea perfect prăjită te așteaptă. Uneori, ai această imagine în minte - o bucată de pâine brun-aurie perfect prăjită. Și apoi rezultatul nu este cel așteptat. Atunci când deții un prăjitor de pâine cu centrare automată, acesta îți va oferi felia de pâine prăjită așa cum ți-o dorești. Pâinea este automat centrată și se asigură prăjirea perfectă.

Mai multe detalii:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului