Mixer vertical Philips ProMix HR1674/90 [Gama Avance Collection]

COD: HR1674/90
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Vineri 4 Dec. - Luni 7 Dec.

Fabricat în*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
469,99 Lei -43%
mai ieftin cu 200,00 Lei
269,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Circulaţie optimă a alimentelor şi performanţă de amestecare. Creată împreună cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, Philips ProMix este o tehnologie unică, avansată, care utilizează o formă triunghiulară specifică pentru a crea un flux optim al alimentelor şi o performanţă maximă, pentru o amestecare mai rapidă şi mai consecventă.

Motor puternic de 800 W, pentru rezultate excelente de amestecare. Motor puternic şi fiabil de 800 W, care poate acţiona o gamă variată de accesorii, pentru a permite procesarea aproape oricărui ingredient şi pentru a asigura rezultate excelente în timpul preparării alimentelor.

Accesoriu mixer cu două palete pentru mixerul de mână Philips. Acest accesoriu pentru mixer sau tel dublu pentru mixerul vertical Philips are 2 palete sau teluri. Poate pregăti chiar şi aluatul pentru prăjituri. Accesoriul pentru mixer te ajută să amesteci şi să baţi cantităţi mai mari, mai rapid şi cu un volum mai mare decât cu telul unic sau cu mâna. Poţi pregăti aluat pentru prăjituri, pandişpan, brioşe, frişcă, ouă şi multe altele.

Tocător XL pentru a toca ceapă, carne, nuci, brânză, ciocolată. Cu accesoriul tocător XL (1000 ml) al mixerului vertical Philips poţi tăia cantităţi mari de carne, plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată şi ceapă în câteva secunde.

Lame cu înveliş de titan: de 6 ori mai dure decât oţelul. Învelişul din titan (TiN) face cuţitul de şase ori mai dur decât un cuţit obişnuit din oţel inoxidabil şi asigură o performanţă excelentă îndelungată. Acesta este combinat cu forma optimizată a cuţitului şi cu forma unică, triangulară ProMix a barei, pentru rezultate excelente de amestecare. Cuţitul este sigur pentru alimente.

Apărătoare lamă, împotriva stropirii, cu formă specială de val. Forma specială de val din partea inferioară a barei de amestecare a mixerului vertical garantează lipsa stropirii sau murdăririi în timpul amestecării.

Mâner conceput ergonomic, pentru o manevrare sigură şi uşoară. Mâner ergonomic moale, conceput să ofere o prindere fixă şi sigură, care permite menţinerea şi manevrarea uşoară a mixerului de mână în timpul utilizării.

Eliberare cu un sigur buton pentru o asamblare uşoară. Ataşare sau desprindere simplă, rapidă şi uşoară a barei pentru amestecare şi a tuturor accesoriilor, cu utilizarea unui singur deget.

Tehnologie SpeedTouch pentru a seta intuitiv viteza corectă. Setare intuitivă a vitezei variabile şi a amplificării turbo cu un singur buton, care îţi oferă mai multă putere în timpul stoarcerii. Porneşte lent pentru a împiedica stropirea şi creşte viteza lin, până când ajungi la viteza necesară pentru fiecare aplicaţie şi pentru orice tip de ingredient. Prepară-ţi toate reţetele preferate prin atingerea unui buton.

Bol ProMix 1 l pentru amestecare, batere şi combinare optime. Un bol triunghiular de 1 l este livrat împreună cu mixerul vertical. Bolul mixerului este prevăzut cu o scurgere ergonomică şi cu măsuri. Forma unică triunghiulară a bolului oferă posibilitatea de a fi uşor de ţinut în mână şi creează un vârtej care trage ingredientele către fundul bolului unde este grilajul barei pentru blender ProMix, pentru amestecare, batere şi combinare optime.

* - Comparativ cu mixerul vertical Philips cu compartiment pentru lame în formă de clopot în cadrul testului intern pe roşii şi legume negătite.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Produse resigilate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului