produse

Mixer vertical BRAUN MultiQuick MQ9087X

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: 0X22111181
Date brute
G: 2,00kg

Descriere

Putere 1000W. Dispunând de prima tehnologie ACTIVE Blade din lume, Braun MultiQuick 9 este cel mai bun mixer manual destinat celor mai dificile sarcini. Unicul design ACTIVE Blades face ca lamele se deplaseze în sus și în jos pentru a amesteca cu ușurință cele mai grele alimente. Mixerele din seria MQ9 au funcția de control a vitezei Smart Speed, o tehnologie revolutionară – cu cât apeși mai mult, cu atât primesti mai multă putere. Mărește viteza mixerului apăsând încet butonul de reglare. Poți prepara cu ușurintă toate rețetele cu o singura mână, schimbând viteza în timp real, fără întreruperi, fără inconveniente. Un buton, toate vitezele! Beneficiază de un buton de siguranță inteligent pentru a preveni funcționarea accidentală.

Un mix unic de confort și performantă. Pentru a beneficia de confort maxim în timpul folosirii mixerul are un buton de reglare a vitezei considerabil de mare și un mâner ergonomic, făcând posibilă utilizarea și manevrarea sa cu ușurință. Cu piciorul păsător patentat Braun Power Bell - o combinație de lame din oțel inoxidabil ultra dure și o forma unică de clopot ce oferă garantat cea mai performantă experientă de mixare de la Braun, de fiecare dată. 

Viteză inteligentă - Smart Speed. Prin apăsarea ușoară a butonului de reglare a vitezei, mixerul funcționează mai repede. Poți prepara cu ușurintă toate rețetele cu o singura mână, schimbând viteză în timp real, fără întreruperi, fără inconveniente. Un buton, toate vitezele. Toacă, feliază, răzuieste, taie julienne, frământă și bucăți în formă de cartofi prajiti. Tocator de 350ml pentru carne, brânză, nuci, ierburi, morcovi și multe altele în câteva secunde. Tel -  bate ușor, amestecă ouă, creme și deserturi pufoase de la viteză joasă la mare. 

Pireuri și supe creme fine. Pahar plastic gradat 600 ml, fără BPA, cu marcaj de masurare ml și floz.

Amestecat, bătut sau mixat. Bătutul albusurilor, a cremei sau prepararea deserturilor pufoase, torturilor sau a mâncărurilor din ou sunt ușor de obtțnut cu ajutorul telului din otel inoxidabil. Cele mai bune rezultate sunt garantate folosind cea mai mică viteză.

Razuire. Fructele și legumele sunt aduse la forma perfecta - prin răzătoarea mare sau fină folosind suportul de răzători în vasul multifuncțional. Salata proaspătă va fi gata în doar cateva secunde, fără cel mai mic efort.

Feliere. Felii extraordinar de egale sunt oferite folosind feliatorul în atașamentul multifuncțional. Versatil ca un robot de bucătărie. Chiar și până la 700g de carne sau jumătate de kilogram de brânză tare sunt măcinate cât ai clipi în vasul de mari dimensiuni. 

Accesoriu aluat. Chiar și aluatul greu pentru pâine, pastă, torturi sau prăjituri este gata în mai puțin de un minut cu accesoriul puternic al atașamentului multifuncțional.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.