produse

Mixer vertical Braun MQ745 [Gama Aperitif]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
COD: 0X22111087
Date brute
G: 2,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Un mix unic de confort si performanță. Pentru a beneficia de confort maxim în timpul folosirii, mixerul vertical MQ 745 Aperitif are un buton de reglare a vitezei considerabil de mare și un mâner ergonomic, făcând posibilă utilizarea și manevrarea sa cu ușurintă. Cu piciorul pasător patentat Braun Power Bell, o combinație de lame din oțel inoxidabil ultra rezistente și o formă unică de clopot, care vă oferă garantat cea mai performantă experientă de mixare de la Braun, de fiecare dată.

Control inteligent al vitezei- Smart Speed. Prin apăsarea ușoară a butonului de reglare a vitezei, mixerul funcționează mai repede. Puteți prepara cu ușurință toate rețetele cu o singură mână, schimbând viteza în timp real, fără întreruperi, fără inconveniente. Un buton, toate vitezele.

Amestecat, bătut sau mixat. Bătutul albușurilor, a cremei sau prepararea deserturilor pufoase, torturilor sau a mâncarurilor din ou sunt ușor de obținut cu ajutorul telului din oțel inoxidabil. Cele mai bune rezultate sunt garantate folosind cea mai mica viteză.

Spărgător de gheață. Cuburile de gheață pot fi zdrobite confortabil înserînd accesoriul unic de spart gheața din oțel inoxidabil în vasul mare BC (1l). Totodată mărunțește cantităti mai mari de carne, brânză, nuci și este excelent pentru a mixa băuturi delicioase.

Tocat. Mărunțitul ierburilor sau a cepei nu a fost niciodată mai ușor și fără lacrimi. Pentru cantitati mici tocătorul HC (350ml) este ideal.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.