produse

Mixer vertical BOSCH ErgoMixx MS6CA41H50, 800W (12 viteze și Turbo), Max 11200rpm, Cuțit QuattroBlade, Picior inox, Cablu Helix 140cm, Accesoriu mărunțire (500ml), Tel inox, Vas mixare gradat (600ml), White/Anthracite

București: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 20 Ian. - Vineri 21 Ian.

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 332,99 Lei
Diferență: 113,00 Lei
219,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: MS6CA41H50
EAN: 4242005309979
Date brute
G: 1,70kg
L: 41,00cm
l: 13,00cm
Î:20,00cm

Documente oficiale

Accesorii

169,99 Lei

Descriere

Surprinzător de simplu cu Bosch ErgoMixx: rezultate perfecte, confort optim. Suficient de puternic pentru a procesa chiar și cele mai dificile ingrediente, nu acceptă limite, motorul puternic și accesoriile incluse te ajută să procesezi ingredientele pentru o varietate de preparate - supe creme, shake-uri, sosuri și multe altele.

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp, iar funcția Antisplash asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

Consistența perfectă datorită celor 12 trepte de putere și a funcției Turbo. Acum ai viteza potrivită pentru ingredientele tale, sos, supă sau maioneză - pur și simplu selectează viteza potrivită pentru consistența compoziției tale. Tasta Turbo este ideală pentru ingredientele dificil de procesat.Cablu spiralat pentru multă flexibilitate.
Mai multă flexibilitate când pregătești alimentele, cablu spiralat este extensibil pentru mai mult confort în utilizare.

Preparate variate, făcute în casă cu ajutorul accesoriilor incluse. Mâncarea preparată acasă este mult mai gustoasă, poți folosi accesoriile oricând ai nevoie, cu ajutorul aparatului pentru mărunțit, ingrediente precum ierburile, nucile, carnea sau ceapa sunt procesate cu ușurință. Telul este ideal pentru a bate frișcă, aluat pentru clătite sau amestec pentru prăjituri.

Pahar cu capac pentru cantități mici de ingrediente. Ai adesea nevoie de porții mici? Paharul cu capac pentru mixare/măsurare este perfect pentru măsurarea ingredientelor și amestecarea cantităților mici, paharul poate fi folosit și pentru depozitarea alimentelor în frigider.

Detașare ușoară a piciorului blenderului pentru o curățare ușoară.Curățarea blenderului ar trebui să fie cât mai ușoară, după utilizare poți detașa piciorului blenderului cu o singură mișcare și îl poți curăța cu ușurință sub jet de apă.

Design ergonomic. Pasarea ingredientelor este acum mult mai ușoară, designul ergonomic, greutatea redusă și suprafața SoftTouch fac acest blender ușor de utilizat, butoanele mari îți asigură mai mult confort și un control optim.


 

Specificații:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)